De misvatting rond "Eenvoudig" Met Affiliate Marketing Misleiding

De misvatting rond "Eenvoudig" Met Affiliate Marketing Misleiding

Wanneer je probeert om online geld te verdienen met affiliate marketing, dan belandt meer dan 95% van de mensen in de verwoesting van de nederlaag. Waarom? Door simpele misleiding missen ze het hele punt en de logica achter affiliate marketing. Degenen die nog steeds denken dat affiliate marketing draait om het kiezen van willekeurige producten en het overspoelen van elk groot sociaal netwerk met affiliate links? Nou, veel geluk voor jou…

Affiliate marketing is geen wedstrijd, het is een reis en als “instant rijkdom” is hoe je affiliate marketing ziet, stop dan alsjeblieft! Dat is precies waar de 95% fout gaat, en wanneer de realiteit intreedt en ze weinig tot geen geld verdienen, zijn velen gedoemd tot wanhoop. Maar wat moet je weten over affiliate marketing?

Begrijp waarom “Easy” een vals gevoel van veiligheid creëert.

Vooral de tijd waarin we leven, en mensen zijn wanhopig. Een stiekeme maar verontrustend effectieve marketingtechniek is om u te laten zien hoeveel geld “zij” verdienen. Maar wat je vaak niet wordt verteld, is hoe lang het duurde om daar te komen! De meeste van die indrukwekkende screenshots zijn legitiem, maar na 5, 10 of zelfs 15 jaar.

Je moet je verwachtingskompas realistisch maken. Hier zijn een paar feiten die u moet accepteren voordat u zelfs maar overweegt om online, affiliate marketing of anderszins geld te verdienen. Misschien ga ik op een paar tenen trappen, maar dat maakt de waarheid niet minder.

1. Accepteer het feit dat je waarschijnlijk de eerste keer zult falen, dat garandeer ik je!

2. Accepteer het feit dat de mogelijkheid bestaat om wat geld te verliezen.

3. Accepteer het feit dat u waarschijnlijk meerdere systemen/programma’s gaat testen.

4. Accepteer dat succes draait om kennis en tijd.

5. Accepteer het feit dat jij de enige magische geldknop bent!

6. Accepteer het feit dat uw werkuren exponentieel zullen toenemen.

7. Omarm het feit dat leren waardevoller is dan verdienen.

8. Vergeet niet om de vrijheid waar je naar verlangt groter te maken dan de behoefte die je voelt.

De 8 realiteiten van misvattingen ontleden met affiliate marketing.

1 – Laat ik beginnen met te zeggen (als ervaren affiliate marketeer) dat mislukking op handen is, maar verwar mislukking nooit met nederlaag. Je zult waarschijnlijk de eerste keer falen, en de tweede, en de derde keer, enzovoort. Of misschien slaag je omdat het uiteindelijk 100% aan jou ligt.

Niemand komt om succes voor je te bereiken, je staat er alleen voor. Maar onthoud ook dat falen wordt gefabriceerd, je faalt nooit echt. Je leert gewoon, of je verdient, maar je kunt pas echt falen als je opgeeft.

2 – Op een gegeven moment zul je wat geld moeten uitgeven om de concurrentie bij te houden of achterblijven. Van trainingsprogramma’s tot plug-ins en software. Er zijn verschillende tools die je nodig hebt om op professioneel niveau te concurreren. Een deel van het geld dat u uitgeeft, kunt u uiteindelijk verliezen, het gaat gebeuren.

Ik probeer je op geen enkele manier af te schrikken van het idee om online geld te verdienen met affiliate marketing. Integendeel, zij het de brenger van het spreekwoordelijke slechte nieuws. Nee, ik wijs gewoon op de feiten en alle mislukkingen die ik bijna tien jaar heb moeten overwinnen. Als je begint, ga er dan gewoon op uit in een ongedwongen galop. Het is geen wedstrijd.

3 – Er bestaat niet zoiets als “Eén maat past iedereen“, wat voor de ene persoon werkt, hoeft niet per se voor de volgende te werken. Bereid u daarom voor om meer programma’s en systemen te testen dan u zich later kunt herinneren. Maar u hoeft op deze manier niet per se geld te verliezen, zorg voor een veilige net Vangnetten?

Ja, AKA 100% restitutiegarantie. Wanneer u besluit iets te testen, zorg er dan voor dat ze een geld-terug-garantie bieden. Want elke product owner doet dat naar mijn mening niet? Ze hebben weinig vertrouwen in hun product, en jij ook. Het voordeel van het testen van meerdere systemen is echter de kennis die u meeneemt. Je moet niet proberen om met affiliate marketing te werken, je moet er doorheen werken.

4 – Zoals hierboven vermeld, is kennis het ware goud. Omdat de twee belangrijkste elementen van succes Kennis en Tijd zijn. Hoe langer je doorgaat, hoe succesvoller je zult zijn. Van mislukking naar mislukking gaan zonder verlies van enthousiasme. Het kost tijd en er is kennis voor nodig om te slagen.

Je enige geheime wapen, vooral met een krap budget, is tijd, maak een keuze. Maak een keuze en weiger je te laten werken! Als u uw concurrenten niet kunt overtreffen, dan zult u ze moeten overtreffen! Tijd, kennis, geduld, volharding en planning!

5 – Stop met het najagen van alle magische geldknoppen en krijg snel rijke schema’s, het gaat NIET gebeuren. Maar ik moedig je aan om ze allemaal te testen en de kennis op te doen. Terwijl je je moet realiseren dat er maar één magische knop is die van je pc een geldverslindende machine maakt en dat ben jij! Niets anders, niemand anders. Focus op één taak, systeem en/of programma tegelijk. Laat ik het zo uitleggen.

Als je een boom probeert om te hakken. In cirkels rond de boom rennen en hem op 1000 verschillende plekken raken, zal vermoeiend zijn. Het enige wat je doet is kleine markeringen in de schors maken, geen echte schade. Maar als je dezelfde boom 1000 keer op exact dezelfde plek raakt? Uiteindelijk moet het naar beneden!

6 – In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, ga je niet 10 en 15 minuten per dag werken. Al is dat alleen maar nodig om een ​​bepaald systeem of programma op te zetten. Elk systeem, programma of methode die u test, is een hulpmiddel en elk hulpmiddel werkt alleen zo goed als de persoon die het gebruikt. Hoe meer tijd je ergens in steekt, hoe meer kennis je opdoet.

Bereid je voor op een plotselinge toename van werkuren wanneer je aan de slag gaat met affiliate marketing, en een behoorlijke zelfs. Omdat uw mate van succes wordt bepaald door hoeveel moeite u bereid bent te doen. De vraag is hoe graag wil je slagen?

7 – Een van de grootste fouten die je kunt maken, is je concentreren op hoeveel je kunt verdienen en hoe snel je op die permanente eilandvakantie gaat! Concentreer u op wat u kunt leren en laat u niet afleiden door de verre glitter en glanzende objecten van onmiddellijke rijkdom. Het is aan jou om je rijkdom te genereren met affiliate marketing, al het andere zijn slechts hulpmiddelen.

Tools die je nodig hebt om op de juiste manier te leren gebruiken. Trainingsvideo’s die je veel meer dan eens moet bekijken voordat je het goed doet. Het lezen van trainingsdocumenten en case studies. Succes vereist maximale inspanning.

8 – Waarom wil je online geld verdienen met affiliate marketing? Neem even de tijd en bepaal een antwoord. Als het instant rijkdom is waar je naar hunkert, dan concentreer je je nog steeds op wat je denkt nodig te hebben. Een verlangen naar het onmogelijke om plotseling te gebeuren. Je mist het hele plaatje en concentreert je op de onaangename vlek in de hoek.

Maar wanneer je online geld wilt verdienen met affiliate marketing omdat je wilt werken aan financiële vrijheid. Welnu, dan concentreer je je op de vrijheid waar je naar hunkert en niet op de behoefte die je voelt. Door realistische langetermijndoelen te stellen, verdien je uiteindelijk geld online met affiliate marketing.

Op de juiste manier aan de slag met Affiliate Marketing.

Zoals eerder vermeld, wordt het afgeraden om onbewerkte affiliatielinks te delen. In feite mag u niet eens verhulde gelieerde links delen. In plaats daarvan heb je een vorm van trechter nodig, zoals een aanmeldingspagina om e-mailabonnees te verzamelen en een overbruggingspagina die doorverwijst naar een partneraanbieding. Maar dat is een heel onderwerp op zich voor een andere keer, voordat ik van dit artikel een eBook maak.

Als je mijn artikel leuk vond en je wilt abonneren op mijn e-maillijst. En u kunt binnen enkele minuten aan uw winstgevende affiliate-marketingreis beginnen. Sta me toe je te begeleiden via de link in het bronnenvak hieronder.

Bron: Deon Christie

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie