De nadelen van het bezit van een draagbare printerscanner

De nadelen van het bezit van een draagbare printerscanner

Het bezitten van gadgets zoals draagbare printerscanners heeft zeker zijn voordelen. Het is eigenlijk de reden waarom mensen gadgets kopen, zodat ze kunnen profiteren van de voordelen die de gadget te bieden heeft. Het kopen van sommige van deze gadgets heeft echter soms zijn prijs. We hebben het niet over de kosten van een draagbare printerscanner. We hebben het over de nadelen van het kopen ervan. Misschien wil je er alles aan doen om de eerste van deze gadgets die je ziet te kopen, maar het is belangrijk om een ​​weloverwogen beslissing te nemen, zodat het een goede investering is.

Laten we beginnen met de voordelen van het bezitten van een draagbare printerscanner. Het belangrijkste voordeel van het kopen van een apparaat is dat u voor de prijs van één apparaat een machine krijgt die zowel kan printen als scannen. Omdat hij draagbaar is, kun je hem overal mee naartoe nemen. Dit vat alle voordelen van het hebben van deze gadget samen. Ter discussie zullen we echter de nadelen doornemen die ervoor zorgen dat u twee keer na wilt denken over het kopen van een. Het is belangrijk om van tevoren alles te weten over het bezitten van een, anders verspilt u alleen maar uw tijd en geld.

Elke munt heeft twee kanten. Als het hebben van deze printers zijn voordelen heeft, heeft het ook zijn nadelen. Het belangrijkste nadeel van het bezitten van een van deze gadgets is dat ze niet goedkoop zijn. Hoewel ze niet meer kosten dan het apart aanschaffen van een printer en scanner, kun je verwachten dat deze gadgets meer kosten dan gewone desktopprinters, aangezien er niet veel van op de markt zijn.

Een ander nadeel van het hebben van deze ene machine in vergelijking met het bezit van twee afzonderlijke gadgets voor printen en scannen, is dat je hem kunt gebruiken om één ding tegelijk te doen. Als je een aparte printer hebt om af te drukken en een andere scanner om te scannen, dan kun je tegelijkertijd print- en scantaken uitvoeren. U kunt dit niet doen met een draagbare printerscanner. De meeste draagbare printerscanners gebruiken dezelfde sleuf om zowel documenten te scannen als af te drukken. Als we bijvoorbeeld de Canon BJC 85 nemen, moet je de inktcartridge vervangen door een beeldscannercartridge. Sommige multifunctionele printers kunnen tegelijkertijd printen en scannen, maar er is nog geen draagbaar model dat beide kan.

Voor nu is een nadeel van het kopen van een draagbare printerscanner een grote stap terug naar het kopen van draagbare printers of draagbare scanners. Tot nu toe kan het draagbare printerscannermodel dat is vervaardigd door een van de beste printerbedrijven, maximaal 5 pagina’s per minuut afdrukken. Vergeleken met de nieuwste mobiele printers die tot 20 ppm kunnen bereiken, is dit een enorme stap terug. Niet alleen dat, de scanresolutie is veel beter voor gespecialiseerde scanners, omdat ze geen kwaliteit hoeven op te offeren voor hun formaat. Dit brengt ons bij een ander nadeel.

Door twee apparaten in één te proppen, om nog maar te zwijgen van het bewaren in een draagbaar pakket, verliezen deze apparaten enkele functies die we erg handig kunnen vinden. Enkele van deze functies zijn dubbelzijdig printen, uitstekende papierverwerking of zwaar printen. Het bezitten van zo’n multifunctionele gadget heeft zijn nadelen, daarom moet je afwegen of de voordelen opwegen tegen de nadelen.

Bron: Thomas Johnsen

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie