Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

De nieuwe Apple iPhone 4S biedt het innovatieve "Siri" Virtuele assistent

De recente onthulling van de Apple iPhone 4S heeft gezorgd voor veel aandacht voor de unieke en verrassende eigenschappen van de nieuwe smartphone. Ten eerste werd de lancering van de nieuwe A5-processor met dual-core Cortex A9 door velen verwelkomd, aangezien een dual-coreprocessor in relatief korte tijd vrijwel standaard is geworden in nieuwe smartphones. Toen was het de veelbesproken geavanceerde camera die een complete set tools gaat bieden voor beginnende fotografen. Maar het waren de functies zoals iCloud en Siri waar iedereen het het meest over heeft.

Waar de iCloud in de iPhone 4S toegang tot gegevens via het web en synchronisatie tussen andere Apple-producten mogelijk maakt, is de Siri-functie een heel ander concept voor een smartphone. Apple plaatst gebruikerservaring op de eerste plaats en welke betere gebruikerservaring kan men krijgen als ze een persoonlijke assistent bij de telefoon krijgen. Siri is de gloednieuwe intelligente assistent voor iPhone 4S-gebruikers. Het enige dat gebruikers hoeven te doen, is een vraag stellen of een opdracht geven en Siri werkt de oplossing uit.

Met Siri op de iPhone 4S kunnen gebruikers tegen de telefoon praten om een ​​actie uit te voeren of informatie op te halen. Siri werkt via een intelligent algoritme en begrijpt de vragen op een logische manier. Als u bijvoorbeeld vraagt ​​of u deze donderdag een paraplu nodig heeft, begrijpt u dat u de weersvoorspelling nodig heeft. Het berekent de weersvoorspelling en reageert dienovereenkomstig. Dat is nu echt de volgende generatie smartphonetechnologie.

Met Siri kunnen gebruikers hun belangrijke datums bijhouden, sms’en zonder te schrijven, bellen zonder te bellen en herinnerd worden aan belangrijke gebeurtenissen. Het werkt ook goed op e-mails, het plannen van vergaderingen, browsen en berekeningen. De assistent is gehoorzaam genoeg om verschillende soorten commando’s te volgen. Siri voor de iPhone 4S werkt ook met apps van derden, zoals het bijwerken van de status op Twitter en Facebook. Door deze technologische innovatie zal de iPhone 4S de concurrentie nog een tijdje ver voorblijven.

Volgens sommigen blijft het ontwerpaspect achter, maar de meerderheid zal het er zeker mee eens zijn dat Apple de bekroonde vormgeving van de iPhone 4 niet hoeft te veranderen. De snelle processor, 8 MP DSLR-type camera, HD-video-opname, tijd doorbrengen met vrienden en familie en functies zoals iCloud en Siri zijn genoeg om alles te overwinnen wat je misschien niet leuk vindt aan het apparaat.

Terwijl velen verwachtten dat een iPhone 5 zou worden onthuld, is de iPhone 4S zeker geen teleurstelling. Als dit de toekomst van smartphones is, zal de meerderheid van de consumenten zeker blij zijn met de aangeboden functies.

Bron: Chris C Wesley

  • Gerelateerde Tags: