De nieuwe Apple iPhone 7

De nieuwe Apple iPhone 7

Apple Inc. is een wereldberoemd bedrijf in de klasse van smartphonegebruikers over de hele wereld. Apple-producten worden gezien als een onderscheidend artikel en worden ook beschouwd als een kwestie van trots om er een te bezitten. Het is een handelsmerk op zich en vereist geen marketingstrategieën en vaardigheden om de verkoop te stimuleren. Apple iPhone is het meest gevierde apparaat in de geschiedenis van de steeds groter wordende smartphoneproductie van het bedrijf. De iPhone 7 is de beste tot nu toe.

De Apple iPhone 7

Apple iPhone 7 is de nieuwste variant die wonderen heeft gebracht op de smartphonemarkt. Met zijn unieke eigenschappen en betoverende eigenschappen onderscheidt hij zich van de massa en heeft hij een heel andere klasse. Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. Deze high-end variant telefoons zijn niet alleen gebouwd voor de eliteklasse, maar nu ook voor de middenklasse. Verschillende websites op internet bieden aantrekkelijke aanbiedingen en aanbiedingen om gebruikers echte Apple-producten te laten kopen tegen eenvoudige EMI’s en aantrekkelijke kortingsbonussen. Dus, het bezitten van een iPhone is tegenwoordig geen big deal.

Functies

Er zijn een aantal functies die de iPhone 7 het volgende grote ding maken. Of het nu een breed aantrekkelijk scherm is of een betoverende camera, de telefoon heeft het allemaal. Hier zijn enkele vermelde functies van de nieuwe Apple iPhone 7:

  • 4,7″ touchscreen

  • 12 megapixelcamera

  • 2 GB RAM

  • 1960 MAH-batterij

  • Stof- en waterbestendig

  • iOS 10.0.1

  • 32/128/256 GB-ROM

  • Quad core processor

Pluspunten

De nieuwe Apple iPhone 7 heeft een verrijkt, geheel nieuw kleurontwerp dat aanzienlijk helderder en scherper is dan de iPhone 6. Het beschikt ook over een Retina-display met 3D-aanraking voor zijn gebruikers. Om de beveiliging te verbeteren, heeft Apple Inc. meer functies toegevoegd aan de aanraaksensor. De nieuw toegevoegde A10 Fusion-processor heeft ook dat gevoel van snelle verwerking van de telefoon toegevoegd. De iPhone 7 Plus-variant heeft een geweldige dubbele camera met DSLR-achtige functies. De telefoon heeft ook een relatief betere spraakkwaliteit en netwerktechnologie.

nadelen

Er is constant melding gemaakt van mensen die zeggen dat wanneer de telefoon zwaar wordt gebruikt, deze nog steeds wat sissende geluiden maakt. Het kan worden gezien als een zwakte in zijn RAM of processor. Ook is bewezen dat de 32GB-variant verschillende prestatieverschillen heeft laten zien ten opzichte van de 128/256GB-variant. Als iets dat lijkt op de Samsung Galaxy Note 7, hebben mensen op ongebruikelijke tijden rookemissies en ontploffingen van de iPhone 7 gemeld.

Conclusie

Het is duidelijk dat de Apple iPhone 7 en de iPhone 7 Plus veel van zijn rivalen in de competitie verslaan. Andere bedrijven zoals Samsung en Google ontwikkelen ook elke dag nieuwe technologieën, maar Apple Inc. is al die jaren de game-changer geweest met hun nieuwe innovaties en ideeën om mensen in de smartphone-industrie na te jagen.

Bron: Shalini Madhav

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie