De nieuwe bijenkorven van Foodaholic in de stad Valencia

De nieuwe bijenkorven van Foodaholic in de stad Valencia

Valencia City is de meest bevolkte, snelgroeiende en meest vooruitstrevende stad van de provincie Bukidnon. Hotels, resorts en internationale franchises zoals 7-Eleven investeren in de stad. Hierdoor worden veel inwoners van de stad ook beïnvloed bij het opzetten van hoofdsteden om nieuwe en kleine maar unieke bedrijven op te starten. De meeste van deze bedrijven van jonge ondernemers zijn plekken waar mensen kunnen relaxen, lekker eten en plezier hebben. Deze diners zijn de nieuwe bijenkorven van de fijnproevers van de stad.

De Burgers ‘n Fries Forever, gelegen aan Roxas Street in de buurt van het San Agustin Institute of Technology, is een restaurant waar veel jonge foodaholics rondhangen. Het restaurant serveert rundvleesburger gemaakt van Australische brahmaanse runderpasteitjes, ingeklemd door een groot maar zacht broodje, erin gegooid met sla, plakjes tomaat, besprenkeld met augurken en gesausd met hun speciale gemengde saus. Ze serveren ook worsten in smaken van Schublig, Vealbratwurst, Cheese, Frankfurter en de favoriete Hongaarse aller tijden. Hamburger of worst is saai zonder frietjes. BFF serveert ook frites in spannende vormen en smaken. Ze serveren wimpelfrietjes, twisterfriet, crisscut frites en de gezondste skin-on frites. Ze hebben ook drankjes en smoothies die verfrissend en dorstlessend zijn. Voor een maaltijd met BFF burger, patat en drankje betaal je slechts 159 pesos. En het is net genoeg voor lekker eten, een coole ambiance met gratis wifi om rond te hangen.

De Hive Resto Bar and Grill kijkt uit over de rivier de Pulangi en de uitgestrekte boerderijen. Ze serveren het heerlijke eten, het goede entertainment en zoveel plezier. The Hive staat bekend om hun hete sizzlers zoals sissende sisig, sissende biefstuk, sissende inktvis en de bestseller sissende knoflook varkensbuik. En ze zijn de eersten die je eigen eten grillen in de stad. Veel jonge volwassenen gaan naar The Hive, niet alleen voor het eten, maar ook voor het entertainment dat de lokale talenten van Bukidnon laat zien. Er zijn ook karaokeruimtes beschikbaar voor degenen die exclusieve kleine groepsfeesten willen houden. En aangezien er geen bioscoop in de stad beschikbaar is, hebben ze een groot scherm waarop kaskrakers worden vertoond. Dit is de plek waar je moet zijn voor diegenen die willen genieten en plezier willen hebben.

Dit zijn slechts twee van de vele eettentjes die in de stad zijn ontstaan. Elk is verschillend en uniek in specialiteit. En terwijl de stad blijft groeien, zullen veel grote ondernemers en zelfs nieuwe zakenlieden nieuwe kasten openen voor foodaholics.

Bron: Carla P Logramonte

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie