Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

De nieuwe iPhone wordt verwacht in 6 nieuwe verbluffende kleuren en dit is waarom het geweldig zal zijn

Een korte tijd eerder zei een rapport van Ming-Chi Kuo dat Apple de nieuwe iPhone in een heleboel nieuwe tinten zal uitbrengen voor de 6,1-inch LCD-aanpassing. De claim is nu geverifieerd door Mactotakara, dat deze nieuwe tinten ongetwijfeld zullen worden geleverd met het goedkopere model. In ieder geval kan de rode arcering worden vermeden.

Aanvankelijk werd gezegd dat de 6,1-inch iPhone beschikbaar zal worden gemaakt in de kleuren Grijs, Wit, Goud, Blauw, Rood en Oranje. Hoe dan ook, Macotakara zei dat zijn bronnen van het inventarisnetwerk hebben voorgesteld dat de 6,1-inch LCD-gadget toegankelijk zal zijn in een reeks tinten zoals de iPhone X-lijn met koeienhuid.

Macotakara zegt dat de telefoon waarschijnlijk beschikbaar zal zijn in wit, streepgeel, donker, prachtig oranje, beige goud en elektrisch blauw. Het is een tijdje geleden dat Apple een prachtige iPhone heeft gepresenteerd sinds de iPhone 5c en het zal geweldig zijn om deze nieuwe tinten te zien die echt het nodige leven aan de iPhones zouden toevoegen.

Android-organisaties hebben zojuist verschillende dingen geprobeerd met een aantal koele tinten, bijvoorbeeld de blauwe schakering op de Honor 10 en de avondschaduw op de P20 Pro. Samsung is ook van plan om een ​​aantal verleidelijke tinten voor de Galaxy Note 9 uit te brengen, wat de veronderstelling alleen maar verhardt – individuen hebben wat schaduw nodig in hun leven.

De iPhone 5c werd door Apple geprezen als een van de meest innovatieve benaderingen om een ​​goedkopere mobiele telefoon aan te bieden en we denken dat de Cupertino Goliath een vergelijkbaar systeem kan gebruiken om de goedkopere 6,1-inch LCD-mobiele telefoon aan te bieden.

Macotakara specificeert geen rode variant voor de 6,1-inch mobiele telefoon, aangezien het zeer goed denkbaar is dat Apple dat alternatief voor een tussentijdse ontlading als onderdeel van de (item)rode regeling zal verzenden. Apple koos voor een vergelijkend systeem met de iPhone 8 en 8 Plus en we kunnen verwachten dat de rode arcering op een bepaald moment tijdens de levenscyclus van de telefoon zal verdwijnen.

Hier zijn de twee voorspellingen die het schaduwplan van de nieuwe iPhone weergeven:

Macotakara voorspellingen:

wit

Donker

streep geel

Splendid Oranje

Elektrisch blauw

Beige

De voorspellingen van Ming-Chi Kuo:

Goud

Donker

wit

Blauw

rood

Oranje

We kunnen ook verwachten dat de opvolger van iPhone X in het goud komt. Apple was van plan om de gouden variant een jaar geleden te verzenden, omdat deze door de FCC als model werd gemorst, maar de mobiele telefoon heeft nooit de dag van het licht waargenomen.

Voor welke iPhone zou je zeggen dat je het meest energiek bent? Zou je een iPhone met alternatieve arcering kopen? Vertel ons uw neigingen in het opmerkingensegment.

Bron: Saurav Mittal

  • Gerelateerde Tags: