De prachtige Apple iPhone

De prachtige Apple iPhone

Ben je nog op zoek naar een zeer innovatieve gadget waarbij je hem als mobiele telefoon gebruikt en als je je verveelt, je hem ook als entertainmentgadget kunt gebruiken? Zoals we hadden verwacht en verwacht, biedt de Apple iPhone je al deze geweldige functies die alleen maar verbeelding lijken te zijn. Als je denkt dat alleen dikke telefoons deze functies kunnen ondersteunen, wees dan verbaasd, want de Apple iPhone heeft een dun ontwerp dat je in je zak kunt stoppen zonder het ophopende beeld uit je zak en ontworpen met een prachtig touchscreen waarop al je opgeslagen video’s en foto’s. Mensen kunnen iets anders ervaren nadat ze de telefoon voor het eerst hebben gebruikt, omdat alle bedieningselementen en knoppen zoals navigatie, bellen en typen van berichten allemaal op het aanraakscherm worden uitgevoerd. De Apple iPhone is drie apparaten in één: een mobiele telefoon, een iPod met breedbeeldscherm en een internetcommunicatieapparaat. Nu is het eindelijk realiteit, een telefoon met mediaspeler, camera en internet in één.

Apple iPhone-functies

Enkele van de geweldige functies van de Apple iPhone zijn e-mail, luidspreker, een Safari-webbrowser, fotocamera, quad-band wereldtelefoonondersteuning, Wi-Fi-mogelijkheden, stereo Bluetooth en nog veel meer. Toen de Apple iPhone voor het eerst op de markt werd geïntroduceerd, was de maximale opslagcapaciteit 8 GB. Maar nu heeft Apple nu verschillende geheugencapaciteiten uitgebracht die bij je behoeften passen.

Je zult merken dat de Apple iPhone maar één hardwarebediening heeft, de Home Key, en dat deze wordt gedomineerd door het grote 3,5 inch touchscreen display. De telefoonfuncties worden niet beperkt door een iPod en videospeler, een 2-megapixel fotocamera, een webbrowser, maar het ondersteunt ook het beroemde Google Maps. Gebruikers kunnen een geweldige ervaring hebben omdat ze met slechts een vingerbeweging door alle nummers, artiesten en albums kunnen bladeren. Een andere leuke functie van deze telefoon is de weergave van albumillustraties.

Dankzij het touchscreen kunnen gebruikers een oproep plaatsen vanuit het telefoonboek, het oproeplogboek en een favorietenlijst door deze eenvoudig vanaf het scherm aan te raken. Als je contacten hebt opgeslagen op je pc, Mac of een internetapparaat, kun je al deze contacten automatisch synchroniseren met je Apple iPhone. Gebruikers kunnen hun voicemailberichten ook in elke gewenste volgorde selecteren en beluisteren, net als e-mail. Conferentiegesprekken voeren is nu gemakkelijker met de functie voor het samenvoegen van oproepen van deze geweldige gadget.

Natuurlijk is de mobiele telefoon niet compleet als je niet kunt sms’en. Als u sms-berichten verzendt, heeft de iPhone een voorspellend QWERTY-zacht trefwoord dat automatisch spelfouten in uw sms-bericht corrigeert.

Nu enkele van de geweldige functies zijn vastgelegd, hoeft u zich nu niet meer af te vragen waarom mensen een van deze ultramoderne Apple iPhone willen hebben. En de lijst met functies is niet gestopt, je weet meer nadat je deze geweldige gadget in handen hebt gekregen.

Bron: Jim Baltico

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie