De tijd is om! WordPress-plug-in

De tijd is om! WordPress-plug-in

Heb je ooit geprobeerd een afteltimer te gebruiken? Ik denk dat de meerderheid van ons dat doet. Dus, waar is het voor? Een van de redenen kan zijn het beheersen van de tijdsduur van een bepaalde speciale aanbieding of promo, omdat freebies nooit elke dag in een jaar kunnen zijn. Als dat het geval is, zou dat betekenen dat de prijs voor eeuwig wordt verlaagd en dat is onverstandig.

De ultieme aftelbalk helpt u bij het maken van een timer voor elke pagina van uw door WordPress aangedreven site. Kortom, het is degene die de resterende tijd van het evenement bijhoudt, zodat u uw klok en kalender niet regelmatig hoeft te controleren om de promotie te beëindigen.

Laten we citeren en bijvoorbeeld zeggen dat u uw klant twee dagen lang een speciale aanbieding wilt geven. Het aanbod blijft 48 uur actief, meer dan de opgegeven tijd zou betekenen dat de gebruikers die specifieke pagina niet meer kunnen openen. Deze plug-in is erg handig om te gebruiken, omdat het bijhouden van de geschatte resterende tijd voor een pagina voor de webmasters geen probleem meer zou zijn. Dit zorgt voor speling om meer leads te genereren. We kunnen dus zeggen dat het de conversieratio’s van verkooppagina’s, opt-in-pagina’s en promo’s verhoogt. Het hakt in op de kracht van schaarste om het beste uit uw pagina te halen. Het uiterlijk van de aftelbalk is geen probleem, omdat deze zeer goed is ontworpen, waardoor deze geschikt zou zijn voor elke door WordPress aangedreven site.

3 basisstappen bij het configureren van een plug-in:

1. Koop / download de plug-in.

2. Upload de gedownloade plug-in vanuit de computermap.

3. Installeer de plug-in op WordPress en activeer deze.

Richtlijnen bij het gebruik van de plug-in:

1. Ga naar pagina’s en voeg een nieuw bericht toe.

2. Een aftelbalk is zichtbaar aan de rechterkant van de “postpagina”

3. Het toevoegen van een titel doet u door de gewenste titel in de eerste rij van de aftelbalk te typen.

4. Als u de pagina of URL wilt kiezen die na de timer moet worden omgeleid, kunt u deze wijzigen door de URL net onder de titel voor de aftelbalk te wijzigen.

5. Het toevoegen van een vervaldatum en -tijd kan worden gewijzigd/toegevoegd onder de URL-omleiding.

6. Het is ook mogelijk om het formaat van de timer te selecteren.

7. De aftelbalk start automatisch zodra het bericht is gepubliceerd.

Bron: Karen Kate B Seronay

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie