De voordelen die WordPress-plug-ins bieden

De voordelen die WordPress-plug-ins bieden

De meesten van ons zijn zich bewust van de aanhoudende populariteit van WordPress-blogs en -websites. Toch erkennen veel bedrijven en bloggers de voordelen die ze bieden niet. Daarom hebben we een lijst gemaakt met 5 unieke manieren waarop WordPress-plug-ins meer voordelen bieden dan andere bloggersites die plug-ins bieden (zoals Joomla of Drupal).

Live Chat-plug-ins

U heeft een voorsprong op uw concurrentie wanneer u WordPress met name gebruikt voor uw zakelijke verkoop. Met de plug-in WordPress Live Chat kunt u rechtstreeks contact opnemen met klanten om hun vragen te beantwoorden en problemen te bespreken. Ze zouden zeker graag met iemand willen praten die echt is, en dit opnemen in uw klantenservice is een effectieve manier om een ​​duurzame relatie met hen op te bouwen. Dit is waar WordPress in uw voordeel werkt.

Het is eenvoudiger om e-mail- en boekingsformulieren te maken

Hoewel WordPress rechtstreeks concurreert met Blogger, maken de widgetfuncties het een winnaar. Zelfs als u geen technisch persoon bent, kunt u met WordPress-plug-ins zelfs boekings- en e-mailformulieren maken. Dit kan gunstig zijn voor low-tech kleinschalige bedrijven die willen dat hun klanten een gemakkelijke manier vinden om hun informatie te verstrekken.

Knoppen voor delen op sociale media

U kunt knoppen voor sociale media maken om uw lezers uw inhoud te laten delen door de eenvoudige indeling van WordPress voor het installeren van plug-ins te gebruiken. Dit is gewoon geweldig, aangezien het idee achter websites en blogs gaat over het delen van informatie en het vermarkten van producten. Aangezien sociale media de basis vormen voor online marketing, moet u gemakkelijk toegankelijke deelknoppen opnemen om uw publiek uit te breiden. WordPress zorgt ervoor dat dit beschikbaar is via verschillende plug-ins en widgets. U kunt de onderstaande deelknoppen proberen.

Veiligheid

Het maken van WordPress-plug-ins heeft het mogelijk gemaakt om toegang te krijgen tot een aantal van de beste beveiligingsfuncties. De gedachte achter jarenlange beveiligingsgegevens en -technologie heeft zich uiteindelijk ontwikkeld tot enkele uitzonderlijke plug-ins. Deze beschermen uw informatie, evenals die van uw klant, om een ​​veilige online ervaring te creëren.

Effectieve SEO-tools

WordPress wordt zonder twijfel geleverd met het grootste aantal toegankelijke SEO-plug-ins. Het geeft u een uniek voordeel vanwege het brede scala aan effectieve en uitgebreide plug-ins waaruit u kunt kiezen. SEO is een van de meest essentiële marketingtools die een website of blog zou moeten gebruiken. Als u meer kijkers naar uw site wilt trekken, moet uw site zijn uitgerust met SEO-plug-ins zodat Google u kan opmerken boven andere sites.

Door de jaren heen hebben alle tools die zijn geoptimaliseerd voor WordPress het een voorsprong gegeven op zijn concurrenten (en om deze reden heerst het over het web).

Houd er altijd rekening mee dat u plug-ins aan uw site moet toevoegen, zodat deze zo goed mogelijk kan zijn. Het enige wat u hoeft te doen is om er het beste van te maken.

Bron: Tippfein Klaus

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie