De wereldwijde industrie van $ 14 miljard die u rijk kan maken

De wereldwijde industrie van $ 14 miljard die u rijk kan maken

Vaak hoor je suggesties dat affiliate marketing dood is en dat er geen geld mee te verdienen valt. Deze ideeën zijn belachelijk, aangezien juist het tegenovergestelde gebeurt.

Affiliate marketing is een wereldwijde industrie van $ 14 miljard die niet zal afnemen naarmate een toenemend aantal van de wereldbevolking online komt en producten en diensten wil kopen. Iedereen die aan dit groeiende publiek kan verkopen, zal geld verdienen.

Affiliate Marketing Mythen ontmaskerd

Affiliate marketing is veranderd. Online marketing heeft veel van de ouderwetse marketeers achtergelaten. De oude luie methoden werken niet meer. Het plakken van banners op tweederangs inhoud is niet voldoende.

Old school benaderingen zijn gedaan en dat geldt ook voor de mensen die ze gebruiken. En dat is goed nieuws, want dit betekent dat er nieuwe manieren zijn om succesvol online te verkopen.

Een andere mythe is dat Google affiliates haat. Niet zo. Waar Google een hekel aan heeft, is een bepaalde benadering van marketing op internet, waarbij inhoud van lage kwaliteit gevuld met trefwoorden wordt verspreid door filialen die verkoop verwachten.

Er is nu een geweldige kans voor affiliates die leren spelen volgens de regels van Google. Topmarketeers runnen hun bedrijf door gebruik te maken van de strenge criteria van Google. Er zijn duizenden geweldige producten op de markt die gemakkelijk te rangschikken zijn, maar Google heeft een hekel aan de ouderwetse benadering om ze te verkopen.

Moet je dagelijks content plaatsen?

Nee. Mensen zijn op zoek naar goede inhoud, niet naar pluisjes die alleen zijn samengesteld om een ​​product te promoten. Wat je wel nodig hebt, is het creëren van het juiste type inhoud dat een hoge waarde biedt.

Een kleine website met kwaliteitsinformatie is veel waardevoller dan een megasite vol generieke informatie.

Waar mensen waarde aan hechten is kwaliteit, niet kwantiteit. En dat leidt tot opt-ins en verkopen.

Je doet het werk één keer en wordt keer op keer betaald

Uw hele systeem moet gebaseerd zijn op terugkerende partnerprogramma’s. Je doet het werk één keer en je wordt keer op keer betaald, maand na maand, jaar na jaar.

Dat is hoe ‘s werelds meest succesvolle filialen het doen. Dit is een industrie van $ 14 miljard (affiliate marketing) die groeit. Iemand verdient dat geld.

En sommige mensen willen zeggen dat affiliate marketing dood is!

Verkoop- en marketingvaardigheden ontwikkelen

Om succesvol te zijn, moet je verkoop- en marketingvaardigheden ontwikkelen. Deze zijn zo belangrijk dat u, totdat u een goed inkomen verdient, ongeveer 80% van uw tijd aan niets anders moet besteden dan aan verkoop en marketing. Dit zijn de belangrijkste vaardigheden. Het opbouwen van een e-maillijst om in contact te blijven met uw prospects en klanten is ook van vitaal belang.

Affiliate marketing stelt u in staat uw tijd op deze manier te besteden zonder de eisen van productcreatie of klantenondersteuning of de noodzaak om voorraad aan te houden in een magazijn met personeel in dienst. Deze overheadkosten kosten veel in een gewone fysieke onderneming en dit is nog een reden waarom online marketing altijd ambitieuze ondernemers zal aantrekken.

Bron: John Lynch

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie