De wet van aantrekking en synchroniciteit – subtiele tekens, grote resultaten

De wet van aantrekking en synchroniciteit – subtiele tekens, grote resultaten

Ben je verbaasd geweest toen de Wet van Aantrekking als magie lijkt te werken? Je zou je gewoon concentreren op wat je wilde, je voorstellen hoe het eruit zou zien en voelen als je verlangen vervuld zou zijn en – poef – je verlangen zou binnen enkele dagen naar je toe komen, en het zou duidelijk zijn om te zien.

Aan de andere kant zouden er die andere tijden zijn. Zelfs nadat je de “juiste” technieken zou volgen waarover de boeken en de cursussen je vertelden, zou er nog weinig van te zien zijn. En je zou denken: al die tijd, de weken en de maanden!

Vooral op die momenten is het van vitaal belang om aandacht te schenken aan de aanwijzingen en kansen die kunnen leiden tot uw succes met de Wet van Aantrekking.

Veel studenten van Attraction herkennen niet wanneer ze uitstekende resultaten behalen, omdat ze verwachten dat dingen snel in hun schoot vallen. Ze missen het feit dat de uitkomsten vaak veel subtieler kunnen. Ze moeten zich bewust zijn van iets dat ‘synchroniciteit’ wordt genoemd.

Hier is een voorbeeld. Daniel is een webdesigner en student Law of Attraction die onlangs verschillende van mijn lessen heeft gevolgd. Hij klaagde dat de manifestatietechniek die ik hem leerde er niet in slaagde om dat extra inkomen te creëren dat hij wilde nadat hij het ‘echt’ had geprobeerd en geduldig een paar weken had gewacht.

Ik stelde hem enkele vragen om te zien of ik kon helpen:

‘Heb je onlangs iemand nieuw ontmoet?’

“Heeft iemand onverwacht contact met je opgenomen?”

Hij dacht even na over zijn antwoorden. En toen onthulde hij dat, ja, schijnbaar uit het niets, een vriend uit zijn kindertijd hem nog maar een paar weken geleden had gemaild.

Ik stelde voor dat hij zijn oude vriend zou vertellen over zijn webdesignvaardigheden en hem zou vertellen dat hij op zoek was naar extra inkomsten. Toen hij dat deed, zei zijn vriend dat zijn bedrijf toevallig op zoek was naar een getalenteerde en betaalbare webdesigner om op freelancebasis te werken. ‘Ik zou je graag bij mijn bedrijf aanbevelen,’ zei zijn vriend.

En heel snel daarna manifesteerde Daniel duizenden extra dollars en begon hij andere betalende klanten te ontvangen. Allemaal het resultaat van dat vriendelijke freelance werkcontact met een vriend!

Het onderbewustzijn en synchroniciteit

Je onderbewustzijn is je magische geest die ervoor zorgt dat de Wet van Aantrekking echt werkt. Het heeft toegang tot bronnen en contacten waarvan je bewust niets weet. In plaats van je verlangen direct te vervullen, zal het speciale mensen of omstandigheden naar je toe trekken zodat je kunt krijgen wat je wilt.

Dus, terwijl je wacht tot je verlangen wordt vervuld, moet je goed letten op interessante of vreemde toevalligheden die opduiken, omdat ze de sleutel kunnen zijn om je doel te manifesteren. Deze toevalligheden worden synchroniciteiten genoemd, wat het bewijs is dat je geest aan het werk is, omdat hij naar je toe trekt wat je nodig hebt om je verlangens te vervullen. Let op de volgende synchroniciteiten:

  • Boeken, artikelen of nieuwsberichten over het object van uw verlangen. Je zou wat essentiële informatie kunnen leren.
  • Oude vrienden of collega’s die plotseling contact met je opnemen. Ze kunnen je misschien helpen om te krijgen wat je wilt, dus vraag het hen.
  • Gesprekken waarbij je doel onverwachts wordt genoemd. Door vragen te stellen, kunt u ontdekken hoe het u kan helpen bij uw doelen.
  • Nieuwe mensen die je in je dagelijks leven ontmoet.
  • Aanbiedingen uit verschillende bronnen die kunnen leiden tot het uiteindelijk behalen van doelen.
  • Dromen over manieren om je verlangens te vervullen. Schrijf je dromen op en analyseer ze om te ontdekken of ze een bepaalde richting bieden.

De tekens verschijnen niet altijd onmiddellijk. En soms missen we ze helemaal. Het kan dus dagen, weken of zelfs maanden duren voordat we ons bewust worden van deze manifestatiemogelijkheden. Maar wanneer we ze opmerken, is het aan ons om door te gaan. De Wet van Aantrekking en synchroniciteit komen niet in de plaats van praktische actie. Dat is onze verantwoordelijkheid.

Om te besluiten, hoewel deze belangrijke wet onmiddellijke vervulling kan brengen, brengt het ons vaker de subtiele middelen om de resultaten te bereiken die we willen. En als dat het geval is, moeten we klaar staan ​​om passende maatregelen te nemen om onze kansen te grijpen. Dus blijf gefocust, blijf bewust en bereid je voor om je verlangen volledig te manifesteren.

Bron: Forbes Robbins Blair

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie