Wist u dat een iPad-standaard uw bedrijf echt kan helpen om hoog te scoren voor veel potentiële klanten? Interessant, toch? Wil je weten hoe? Laten we het uitzoeken!

Het lijdt geen twijfel dat de Apple iPad inderdaad een grote gadget is. Diagonaal meet het 9,7-inch en 10,5-inch voor de iPad- en iPad Pro-modellen. Door zijn grootte is het een briljante optie om op internet te surfen en films te kijken. Het is zelfs de favoriete keuze van veel zakenmensen die graag hun werk bij houden, zelfs wanneer ze onderweg zijn.

Het werd al in 2010 geïntroduceerd en is sindsdien de onbetwiste heerser van het tabletsegment. Het was niet de eerste tablet, maar de tablet die iedereen ooit in handen wilde hebben. Elegant ogende, state-of-the-art hardware, en relatief eenvoudig te gebruiken! Wat zou men nog meer kunnen vragen?

Niets is perfect, en onze geliefde iPad is geen uitzondering op deze verklaring. De grootte die de wenselijkheid ervan verhoogt, brengt ook zijn eigen nadelen met zich mee. Om te beginnen scoort de iPad niet zo goed als we het hebben over draagbaarheid. Dit komt niet als een verrassing, want met ongeveer 10 inch is hij net iets kleiner dan een ultrabook.

Als u een iPad bezit, zorg er dan voor dat u deze niet laat vallen; de reden hiervoor is dat dit toonaangevende stuk technologie erg kwetsbaar is. Eén val en je zou naar de catastrofale schade kunnen kijken. Nogmaals, zijn gigantische grootte helpt zijn zaak op geen enkele manier.

Veel ondernemers kopen het om hun producten en diensten aan potentiële klanten te demonstreren. Als u namens uw onderneming een kraam/kraam opzet op een zakelijke conferentie, kunt u een iPad gebruiken om uw exclusieve oplossingen tentoon te stellen en uw diverse portfolio tentoon te stellen. Op deze manier kunt u zowel zakenlieden als investeerders lokken, wat op zijn beurt het tij voor uw bedrijf kan keren.

De geïnteresseerde personen voelen zich echter misschien niet erg op hun gemak bij het vasthouden van zo’n enorme tablet in hun handen. Een ding dat de moeite waard is om te onthouden, is dat klanten en investeerders een sluwe groep mensen zijn. Het laatste wat u wilt, is dat ze tevreden zijn met uw producten, maar ontevreden zijn over de manier waarop de producten aan hen werden getoond.

Gelukkig is er een ingenieuze oplossing om deze hindernis te overwinnen – iPad Stand. Of het nu een beurs, zakelijke conferentie of gewoon een showroom is, u kunt het overal gebruiken om uw klanten voor zich te winnen. Het is een moeiteloze manier om te laten zien wat je te bieden hebt en om van je leads klanten te maken.

Bron: Shant Nalbandian