Denken en rijk worden herontdekken door Napoleon Hill

Denken en rijk worden herontdekken door Napoleon Hill

Ik kan me niet eens herinneren of ik ooit het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill heb gelezen, en als ik dat deed, rolde ik er waarschijnlijk doorheen, denkend dat ik de concepten niet had. Ik had het fout. Ik vond onlangs Blaine Oelkers, Mastering Think en Grow Rich-gids. U vindt de handleiding van Blaine aan het einde van dit artikel. Vanuit dit nieuwe perspectief ben ik het boek gaan lezen als een leerboek, in plaats van gewoon een ander inspirerend boek. Volgens Blaine breng je waar je aan denkt teweeg. Ik was het er niet meer mee eens!

Zoals altijd breng ik een verlangen naar mijn lezing, zodat mijn gedachten zijn gericht op mijn doelen en dan wordt mijn lezing gefilterd om me te laten zien wat ik nodig heb om daar te komen. Ik denk vaak aan mijn klanten en hun financiële problemen en alle zorgen, angst en stress die ze ervaren, samen met een diepe schaamte dat ze op de een of andere manier faalden door zelfs maar een faillissement te overwegen. Mijn wens is dat ze dit artikel vinden, hun GRATIS exemplaar van het boek krijgen dat op internet staat en echt, ECHT ter harte nemen dat het hun gedachten waren die hun omstandigheden veroorzaakten. Anders gezegd, ik geloof dat er altijd goed nieuws en slecht nieuws is over elke situatie. Het slechte nieuws is dat je jezelf erin hebt verdiept, wat ‘het’ ook mag zijn. Het goede nieuws is dat, aangezien je jezelf in de problemen hebt gebracht, je er ook uit kunt komen! Het begint met een keuze.

Ik herinner me enkele van mijn eerste gedachten over geld en rijkdom. Toen ik aan tafel zat terwijl ik naar de universiteit ging, zei ik altijd: “Ik heb altijd genoeg geld.” Die mantra hielp mijn ogen te openen om op straat geld te vinden en fooien te verhogen, en zelfs om een ​​manier te vinden om gratis schoolgeld te krijgen. Gedachten veroorzaken in de loop van de tijd echt een gedragsverandering.

Stel jezelf deze vraag: Wat wil je echt? Wees bereid om iets terug te geven, want we weten allemaal dat je niet iets voor niets kunt hebben. In feite is dat misschien de reden waarom veel mensen er niet in slagen een positie in de top 1% te bereiken, omdat ze niet bereid zijn iets op te geven om te krijgen wat ze echt VERLANGEN. Ik moest stoppen met klagen over mijn huidige situatie. Ik gaf de excuses en verhalen op die ik had geschilderd en verweven in mijn leven. Stop met denken dat je leven stinkt en ga na wat je echt VERLANGT en de rijkdom zal komen. Word de meester van je eigen lot. U kunt Blaine’s handleiding vinden op www(dot)MasteringTGR(dot)com.

Bron: Christine A. Kingston

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie