Deze vier functies van de iPhone X maken het $ 999 waard

Deze vier functies van de iPhone X maken het $ 999 waard

Zoals de mensen van de wereld ernaar uitkijken, lanceerde Apple ter gelegenheid van de tiende verjaardag de sterkste vlaggenschip iPhone-serie – iPhone X. Na een moment, die avant-garde high-performance iPhone 8, alsof hij een kind in de steek gelaten vroeger. Op de open voorverkoopdag van iPhone X staren miljoenen mensen over de hele wereld in die paar uur in een roes naar de ineenstorting van de officiële website van Apple. Wacht tot we eindelijk de pagina binnenkwamen, opgewonden gehuild en geschreeuwd en kwamen er toen achter dat de levertijd 5-6 weken is geworden. Met andere woorden, ook al staat de bestelling nu gepland, de levertijd is al in december.

De prijs van deze smartphone is echter zo hoog als $ 999. Waarom vechten zoveel mensen voor zo’n dure mobiele telefoon? Ontdek de iPhone X vier revolutionaire bijgewerkte prestaties.

1. De ontbrekende Home-toets

Op de iPhone X heeft Apple de Home-knop voor het eerst in het afgelopen decennium geannuleerd. Dit betekent ook dat de iPhone X qua uiterlijk een schokkend, toekomstgericht, randloos volledig scherm heeft en dat Touch ID is geannuleerd. Uitgerust met OLED-scherm, ondersteunt Dolby horizon en HDR 10, hoge resolutie van 2436 x 1125, extreem hoog 1 miljoen: 1 contrast, absoluut de beste visuele ervaring.

2. Gezichts-ID

iPhone X bevat een gestructureerde lichtzender, ontvanger, afstandssensor, enz., zodat het de menselijke oogbollen kan identificeren. Het is onmogelijk om te ontgrendelen met een foto. Met geavanceerde 3D-detectiemogelijkheden en daarnaast Apple Pay met Face ID gebruiken, kunt u ook realtime Animoji maken met uw eigen expressie via Face ID.

3. Professionele camera

De iPhone X dubbele camera aan de achterzijde met een verticaal ontwerp wat voordelig is voor het creëren van AR-effecten (iPhone X andere AR-prestaties zoals AR-games zijn ook erg verrassend). Dubbele lenzen zijn een 12 miljoen pixel OIS optische beeldstabilisatiecamera. U kunt ook de portretmodus gebruiken en vervolgens de verschillende lichteffecten en filters openen die resultaten op professioneel niveau weergeven.

4. Draadloos opladen

Eindelijk kwam de draadloze oplader. Apple heeft een iPhone X, Applewatch, AirPod gedeeld oplaadstation gemaakt – Airpower.

Ik kan me nu al voorstellen dat degenen die de iPhone X krijgen, hem nauwelijks een moment zullen neerleggen, maar toch is het aan te raden om je mobiele telefoon uit te zetten tijdens het slapen om te voorkomen dat schadelijke straling je gezondheid aantast. En vaak, als je je mobiele telefoon eenmaal aan de kant hebt gelegd, kun je het niet helpen, maar het was heel gemakkelijk om de hele nacht op te blijven en je telefoon te controleren, of als je vergeet de slaapmodus in te schakelen, kan een bericht overgaan je midden in de nacht wakker maken. Dus de beste keuze tijdens het slapen is om de telefoon uit te zetten, en je telefoon ook goed te laten rusten. In dit geval is een klok die goed genoeg is gunstiger voor onze slaapkwaliteit.

De Digoo Houten LED digitale wekker, met LED-lichtscherm en spraakbedieningsmodus, toont kalender, binnentemperatuur enz., en u kunt het alarm stoppen met uw stem. Met 3 lichthendels en nachtmodus is het je perfecte slaapgenoot. Deze digitale wekker in houtstructuur en design brengt de natuurlijke adem in uw kamer, waardoor deze chiquer en stijlvoller wordt. Deze geweldige digitale houten klok is van het merk Digoo, dat je allerlei hoogwaardige smart home-producten, huishoudelijke verlichting en het huishoudelijke apparaat biedt, waardoor je leven veel beter en gemakkelijker wordt.

Bron: Sarah HA

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie