DigitalTicks Exchange – Een geavanceerde cryptocurrency-uitwisseling

DigitalTicks Exchange – Een geavanceerde cryptocurrency-uitwisseling

DigitalTicksExchange: een geavanceerde cryptocurrency-uitwisseling!!!

DigitalTicksExchange is gewoon niet een ander crypto-crypto handelsplatform. Het is ontworpen door handelaren voor handelaren. Het ontstaan van het idee begon al in december 2017. DigitalTicksExchangeteam komt met DE EERSTE COMMODITY CRYPTO EXCHANGE. Het team streeft ernaar het beste handelsplatform voor de cryptocurrency-markt te bieden.

Missie en visie van DigitalTicksExchange

Met het belangrijkste doel om in de top 3 van cryptovaluta-uitwisselingen te staan op het gebied van marktkapitalisatie, heeft het team een robuuste, krachtigere en best-in-class technologie ingezet die vereist is voor een geavanceerde cryptocurrency-handelsbeurs 2018 met de bedoeling om de beste online handel te zijn. platform voor cryptovaluta. Ons team is toegewijd om het meest aanpasbare uitwisselingsplatform aan de handelaren en makelaars aan te bieden en daarmee een stap dichter bij het doel te komen om de enige gebruiksvriendelijke uitwisseling te zijn met het gemak van het verhandelen van cryptovaluta en cryptogoederen.

Met het toenemende aantal crypto-uitwisselingen over de hele wereld heeft de cryptocurrency-uitwisselingsmarkt veel nieuwe gebruikers aangetrokken om deze valutaswaps te verhandelen, maar de grootste uitdaging voor elke crypto-valuta-uitwisseling is om de beveiliging van de uitwisseling aan te pakken en daarmee het vertrouwen op te bouwen en vertrouwen in de geest van de eindgebruikers. DigitalTicksExchange met zijn multi-cryptocurrency-portemonnee-uitwisseling en geavanceerde beveiligingsauditsystemen en regelmatige kwetsbaarheidstesten, is van plan een van de meest vertrouwde digitale valuta-uitwisselingen ter wereld te worden.

Het DigitalTicksExchange-team bestaat uit handelaren, industriëlen. Ondernemers, Blockchain-enthousiastelingen. Om de uitwisseling succesvol te maken DigitalTicksExchange innovatieve ontwikkelaars hebben alle extra inspanningen geleverd om de behoeften en vereisten van de handelaren te begrijpen, van beginner tot professional. Het platform is zo aangepast dat het gemakkelijk te gebruiken is door alle marktdeelnemers, of het nu een Hedger, Scalper, Arbitrager of Speculator is.

Hier is de lijst met enkele unieke functies die zouden worden aangeboden op DigitalTicksExchange

Semi-algoritme-functionaliteit

Portefeuilleweergave voor één bestelling

Sneltoetsen Functie:

Meerdere handelsinstrumenten

Compatibiliteit met meerdere apparaten

DigitalTicksExchange-token (DTx)

DTx is DigitalTicksExchange UTILITY-token. DTx Utility-token kan worden gekocht met Bitcoin, Ethereum en bankoverschrijvingen. De voorverkoop van deze token was begonnen op 25 maart 2018 en de openbare verkoop op 15 april 2018. De tokenverkoop eindigde op 15 juni 2018.

Het team is verheugd om de succesvolle Token Sale aan te kondigen. Tijdens het token-verkoopteam heeft het in totaal 64 miljoen tokens verkocht, waardoor 30 miljoen USD is opgehaald. Er zijn momenteel meer dan 30.000 communityleden van DigitalTicks en het aantal groeit veel sneller.

Voordelen van handelen op DigitalTicksExchange

Het handelsplatform van DigitalTicksExchange is veel soepeler en biedt een geweldige gebruikersinterface met meerdere functionaliteiten die de handelaren nodig hebben. Een van de grote voordelen van het gebruik van ons platform is dat de beurs de eerste paar maanden geen transactiekosten in rekening brengt. Dit kan een geweldige winstkans zijn voor hoogfrequente handelaren. We zullen ook op volume gebaseerde stimulansen bieden aan die hoogfrequente handelaren die doorgaan. We houden van onze gebruikers en willen graag een eerlijke markt creëren voor al onze geregistreerde gebruikers en hen daarbij helpen om cryptocurrency te verhandelen voor winst door regelmatig onderzoeksrapporten te verstrekken die zijn opgesteld door ons team van deskundige onderzoekers.

Gevolgtrekking

Met de prikkels zoals het op volume gebaseerde model, richt Maker-Taker Concept DigitalTicksExchange zich op het gemak van handelen en het vragen van een eerlijke prijs voor een transactie. Met als doel om aan de top te staan, is DigitalTicksExchangeteam toegewijd om alle tools en ondersteuning te bieden die nodig zijn door een van zijn handelaren om de cryptovalutamarkt te verhandelen. De uitwisseling zal volledig worden ontwikkeld en gelanceerd op of voor eind augustus 2018. Het team is van mening dat DigitalTicksExchange het meest geavanceerde cryptocurrency-uitwisselingsplatform zou zijn om verschillende cryptovaluta te verhandelen – zowel crypto als grondstof naar crypto.!!!!

Bron: Ashutosh Jadhav

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie