Dingen die er positief uitzien voor cryptocurrencies

Dingen die er positief uitzien voor cryptocurrencies

Hoewel er in 2018 marktcorrecties zijn geweest op de cryptocurrency-markt, is iedereen het erover eens dat het beste nog moet komen. Er zijn veel activiteiten op de markt geweest die het tij ten goede hebben veranderd. Met de juiste analyse en de juiste dosis optimisme kan iedereen die in de cryptomarkt investeert er miljoenen mee verdienen. Cryptocurrency-markt is hier om voor de lange termijn te blijven. Hier in dit artikel geven we u vijf positieve factoren die verdere innovatie en marktwaarde in cryptocurrencies kunnen stimuleren.

1. Innovatie in schaalvergroting

Bitcoin is de eerste cryptocurrency op de markt. Het heeft het maximale aantal gebruikers en de hoogste waarde. Het domineert de hele waardeketen van het cryptocurrency-systeem. Het is echter niet zonder problemen. Het belangrijkste knelpunt is dat het slechts zes tot zeven transacties per seconde aankan. Ter vergelijking: creditcardtransacties bedragen gemiddeld enkele duizenden per seconde. Blijkbaar is er ruimte voor verbetering in de opschaling van transacties. Met behulp van peer-to-peer transactienetwerken bovenop de blockchaintechnologie is het mogelijk om het transactievolume per seconde te verhogen.

2. Legitieme ICO’s

Hoewel er cryptomunten met een stabiele waarde op de markt zijn, worden er nieuwere munten gemaakt die zijn ontworpen om een ​​specifiek doel te dienen. Munten zoals IOTA zijn bedoeld om de Internet Of Things-markt te helpen bij het uitwisselen van machtsvaluta’s. Sommige munten pakken het probleem van cyberbeveiliging aan door versleutelde digitale kluizen te geven voor het opslaan van het geld.

Nieuwe ICO’s komen met innovatieve oplossingen die de bestaande markt ontwrichten en een nieuwe waarde in de transacties brengen. Ze verwerven ook autoriteit in de markt met hun gebruiksvriendelijke uitwisselingen en betrouwbare backend-operaties. Ze innoveren zowel aan de technologische kant met betrekking tot het gebruik van gespecialiseerde hardware voor mijnbouw als aan de financiële markt door meer vrijheid en opties te geven aan investeerders in de uitwisseling.

3. Duidelijkheid over regelgeving

In het huidige scenario bestuderen de meeste regeringen de impact van cryptocurrencies op de samenleving en hoe de voordelen ervan voor de gemeenschap in het algemeen kunnen worden behaald. We kunnen verwachten dat er redelijke conclusies kunnen zijn op basis van het resultaat van de onderzoeken.

Er zijn maar weinig regeringen die net als elke andere markt de weg bewandelen om cryptomarkten te legaliseren en te reguleren. Dit voorkomt dat onwetende particuliere beleggers geld verliezen en beschermt hen tegen schade. Regelgeving die de groei van cryptocurrency stimuleert, zal naar verwachting in 2018 verschijnen. Dit zal mogelijk de weg vrijmaken voor wijdverbreide acceptatie in de toekomst

4. Toename in toepassing

Het enthousiasme voor de toepassing van blockchaintechnologie is in vrijwel elke branche enorm. Sommige startups komen met innovatieve oplossingen zoals digitale portemonnees, debetkaarten voor cryptocurrencies, enz. Dit zal het aantal handelaren vergroten die bereid zijn transacties te verrichten in cryptocurrencies, wat op zijn beurt het aantal gebruikers zal vergroten.

De reputatie van crypto-activa als transactiemedium zal worden versterkt naarmate meer mensen op dit systeem vertrouwen. Hoewel sommige startups misschien niet overleven, zullen ze een positieve bijdrage leveren aan de algehele gezondheid van de markt, waardoor concurrentie en innovatie ontstaat.

5. Investeringen van financiële instellingen

Veel internationale banken kijken naar de cryptocurrency-scene. Dit kan leiden tot toetreding van institutionele beleggers tot de markt. De instroom van substantiële institutionele investeringen zal de volgende groeifase van de cryptomarkten voeden. Het heeft de verbeelding van veel banken en financiële instellingen veroverd.

Naarmate de verrassingen en knelpunten rond cryptocurrencies afnemen, zal er meer gebruik worden gemaakt van traditionele investeerders. Dit zal leiden tot veel dynamiek en liquiditeit die broodnodig is voor alle groeiende financiële markten. Cryptocurrency wordt de defacto-valuta voor transacties over de hele wereld.

Bron: Jyoti Yadav

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie