Dingen die u moet weten over Bitcoin Black

Dingen die u moet weten over Bitcoin Black

Wat is Bitcoin Zwart?

Bitcoin Black is in feite de cryptocurrency van de mensen, door de mensen voor de mensen. Het zal worden gebruikt als een peer 2 peer-betalingssysteem dat de macht teruggeeft aan de mensen.

Als we het over Bitcoin hebben, Bitcoin heeft hierin gefaald, echte waarde komt van echt gebruik van het ecosysteem en het empoweren van mensen. Bitcoin-transacties zijn traag en duur, en het kan worden gezegd dat Bitcoin enigszins gecentraliseerd is. Bitcoin neemt de macht van mensen over omdat het zwaar wordt gemanipuleerd en door cycli die deelnemers ontmoedigen van cryptocurrency in het algemeen.

Mensen kopen bitcoin om rijk te worden, niet om betrokken te zijn bij het ecosysteem. De elite van één procent profiteert van bitcoin en creëert ontmoediging, waardoor de prijs strategisch wordt verhoogd en toegang wordt verkregen voor de droom van rijkdom en munten dumpen in hun voordeel. Uit angst voor adoptie. Bitcoin wordt volledig naar believen gecontroleerd, gepompt en gemanipuleerd, om veel verschillende redenen.

Bitcoin Black richt zich op het oplossen van deze problemen, aangezien de munt een cryptocurrency is met een eerlijke distributie. Airdropped naar 1 miljoen portemonnees voorafgaand aan IEO, waarbij alle fondsen naar gemeenschapsgroepen gaan die door de gemeenschap zijn gestemd om het project vooruit te helpen met de nadruk op eerlijke distributie, massale adoptie, bruikbaarheid, onderwijs, gemakkelijke toegang, eenvoud en gemeenschap.

Het doel is om er een echt gedecentraliseerd autonoom netwerk van te maken dat de macht teruggeeft aan de mensen. Hij behoort niet tot een groep, maar behoort tot vele takken van de gemeenschap.

Distributie van munten

Bitcoin Black streeft ernaar om in eerste instantie minimaal 1 miljoen wallets te laten vallen met niet meer dan 0,5% van het aanbod in handen van 1 oprichtend lid, waardoor het echt gedecentraliseerde cryptocurrency is.

Het project heeft een voorverkoop van 2,5% van het totale aanbod, wat bijna 900 miljoen munten is.

Als we naar de IEO kijken, zullen 7,2 miljard IEO-munten worden toegewezen aan verschillende gemeenschapsstichtingen die de gemeenschap zullen helpen het project in de toekomst vooruit te helpen.

Tegenwaardefondsen voor manipulatie (ongeveer 5%). Een deel dat wordt gebruikt voor het stabiliteitscontrolefonds om de mogelijkheid van vroege manipulatie bij een laag volume uit te sluiten en de valutastabiliteit te handhaven.

Ten slotte zullen de beloningen voor het introduceren van de applicatie 14,4 miljard munten zijn.

Introductie van 30 miljoen leden met een toename van het aantal nieuwe gebruikers. Een methode om de munt naar elk schoolplein/universiteit/werkplek en gemeenschap te brengen.

Totaal aanbod

Een maximale voorraad is 36 miljard munten.

Beloningen

3,6 miljard munten te claimen door leden die Airdrop helpen delen.

Eenvoudig platform voor sociaal delen met één klik. Deel een sociaal bericht met een introductie tot gecodeerde video en de app-downloadlink waarmee je vrienden het kunnen downloaden. Momenteel is het platform actief en functioneert het goed.

Innovatie

De beste innovatie zijn de gratis transacties. U kunt bitcoin zwart gratis naar iedereen sturen. De transacties zijn direct en u kunt net zo gemakkelijk geld verzenden als een bericht.

De wallets zijn gemakkelijk toegankelijk en zeer eenvoudig te gebruiken.

Gevolgtrekking

Bitcoin Black heeft een redelijk massaal gedistribueerde valuta met een wijd verspreid aanbod dat het minder volatiliteit zal creëren door gesynchroniseerde pompen en dumps en tot een stabielere prijs zal leiden. Bitcoin Black wordt de volgende bitcoin. U kunt zich aanmelden voor de airdrop door hier te klikken. Ik wou dat iemand in 2008 me op de Bitcoin-airdrop had opgenomen. Bitcoin Black zal levens veranderen en we willen dit aan zoveel mogelijk mensen vertellen.

Bron: Mark West

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie