Dingen om te ontdekken voordat u een ontwikkelingsbedrijf voor iOS-apps inhuurt

Dingen om te ontdekken voordat u een ontwikkelingsbedrijf voor iOS-apps inhuurt

Een app-idee krijgen is niet genoeg om een ​​iOS-app-ontwikkelingsbedrijf te benaderen om uw product te laten ontwikkelen. U moet ook het juiste app-ontwikkelplatform kiezen, wat belangrijk is om uw product geschikt te maken voor uw zakelijke behoeften. U moet uw vereiste duidelijk kunnen uitleggen aan een iOS-ontwikkelingsbureau wanneer u ze inhuurt.

Dit zou dus alleen mogelijk kunnen zijn als je een beetje begrip hebt van iOS-ontwikkeling, inclusief welke technologieën en vaardigheden vereist zijn om het ontwikkelingsproces uit te voeren.

Ontdek ideeën

Dit is een noodzakelijke stap voordat u met de ontwikkelingsfase van uw mobiele app begint. U moet een duidelijk doel van uw app kunnen definiëren. Het is van cruciaal belang om erachter te komen of de app de problemen kan oplossen waarmee u momenteel wordt geconfronteerd. Dit is een belangrijk moment om te observeren wat er in de markt beschikbaar is, je bewust te zijn van je doelgroep en diepgaand marktonderzoek te doen.

conceptualisatie

Dit is een belangrijke fase waarin je een basiswerk voorbereidt met een projectmanager van het iPhone-ontwikkelingsbedrijf dat je gaat inhuren. De fase omvat het verfijnen van uw ideeën en het laten wegen van de functionaliteit door een ontwikkelaar. Deze fase omvat het analyseren van de haalbaarheid en reikwijdte van de app, inclusief technische specificaties, functies en functionaliteit.

Wireframing

Wireframe stelt een roadmap van gebruikerservaring (UX) in. Het omvat demonstratie van gebruikersopties, blauwdruk van app-architectuur en nog veel meer. Tijdens wireframing is het goed om contact op te nemen met de ontwerper, aangezien het proces een uitstekend UX- en UI-ontwerp omvat. Ze helpen je je een volledig natuurlijke stroom van je iOS-applicatie voor te stellen.

Ontwerpen

Je zou proberen om je app verfijnder te maken met geweldige visuals. Een designer is verantwoordelijk voor het geven van de gewenste weergave van uw app. Ze gebruiken de nieuwste UI-tools om een ​​glinsterende zichtbaarheid van uw iOS-app op het scherm te geven en het gevoel van gebruikers te prikkelen. Ze gebruiken belangrijke afbeeldingen, aangepaste animaties en nog veel meer om de daadwerkelijke zichtbaarheid van uw app te bepalen. De ontwerper maakt zich ook zorgen over het ontwikkelen van een compleet ontwerp-prototype voor het iOS-ontwikkelteam.

App-architectuur

App-architectuur is de volgende belangrijke fase die samen of parallel loopt met het ontwerpen met als doel de ontwikkelfase snel te starten. Het belangrijkste voordeel van app-architectuur is dat het je verhindert om de schaalbaarheid vanaf het begin te herschrijven, vooral wanneer het groeit.

Codering en integratie

In deze fase zul je veel complicaties ervaren, die vaak optreden als gevolg van een feedbacklus tussen ontwerper en ontwikkelaar. Tijdens deze fase wordt met een goede afstemming zowel de front-end als de back-end architectuur van je iOS app gecreëerd. Bovendien zijn de front-end interface en back-end server support software totaal verschillend van elkaar. Tijdens deze fase kunt u beslissen hoe de functie van uw app met codering werkelijkheid wordt.

Testen

Het belangrijkste doel van de testfase is om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Als u op zoek bent naar een iOS-app, moet u weten dat het goedkeuringsproces streng is in vergelijking met Android. Dit maakt de testfase belangrijker. Uw ontwikkelaars zijn verantwoordelijk voor het bugvrij maken van het eindproduct en ervoor zorgen dat het soepel werkt. De iPhone-app is getest op verschillende apparaten, zoals Apple Watch, iPad, iPhone, enz.

App-inzending ter beoordeling

Een iOS-ontwikkelaar is over het algemeen bekend met het app-inzendingsproces dat bestond uit het opnieuw indienen na een paar reparaties. Het is dus een goed idee om ze in te huren en uw product live in de App Store te brengen.

Bron: Tony Clark

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie