Doe jezelf dit plezier: Technology Cleanse

Doe jezelf dit plezier: Technology Cleanse

Er zijn nieuwe aandoeningen genoemd om tegemoet te komen aan het groeiende aantal mensen dat verslaafd is aan specifieke technologieën; World of Warcraft en andere videogames, Facebook, smartphones tijdens het diner, Candy Crush en meer. Herinnert iemand zich de rage van het meest verslavende Facebook-spel van allemaal, Farmville?! De meeste Amerikanen kunnen zeggen dat ze minder aan hun technologie vastgelijmd zouden willen zijn. Van schermtijd is bekend dat het slaapstoornissen veroorzaakt, en naarmate het werk mobieler wordt, wordt het steeds meer een inbreuk op onze persoonlijke tijd. Je kunt grenzen stellen, en een priming-technologiereiniging is misschien precies wat de dokter heeft voorgeschreven om evenwichtig in de echte wereld en online te gaan leven. Volg de volgende suggesties voor een succesvolle technologiereiniging.

Maak een overzicht van je reiniging

Zonder plan ben je van plan te mislukken. Technologische reinigingen zijn waarschijnlijk een van de moeilijkste reinigingen om te doorstaan, omdat het geen fysieke uitdaging is, maar een mentale. Bepaal hoe lang je gaat reinigen (meestal 2-3 dagen of een week) en plan om 2-3 dagen van tevoren te beginnen, zodat je niet cold turkey stopt. Stel ook parameters in van welke technologie u zult onthouden, of wanneer u ze kunt gebruiken. Bepaal tijdens deze planningsfase waar u uw tijd aan wilt besteden. Je hebt dit overzicht nodig om te verwijzen naar wanneer je de jeuk voelt, wat ons bij ons volgende punt brengt; terugval preventie.

Preventie van terugval

Bepaal waarom je deze technologie opruimt en schrijf je antwoord op. Plaats deze kaart ergens waar u hem dagelijks ziet als herinnering, of houd hem altijd bij u. Ik raad je aan een foto te maken met je telefoon, zodat je hem altijd bij de hand hebt, maar tijdens een technologische reiniging heb je die luxe misschien niet. Kijk opnieuw naar je “waarom” wanneer je “de jeuk” voelt.

Enkele laatste belangrijke suggesties voordat u aan de slag gaat, is om iedereen op de hoogte te stellen die moet weten dat u een technologiereiniging uitvoert. Dit kunnen mensen zijn met wie of voor wie je werkt, Facebook-vrienden of -groepen waarmee je normaal gesproken praat, of mensen die het dichtst bij je staan ​​en die je kunnen helpen tijdens je reiniging. Bereid u ook voor op uw terugkeer naar technologie. Een van de beste manieren om dit te doen, is door u af te melden voor e-mailabonnementen waar u niet langer om geeft. Ga door en verwijder alle onnodige apps en schakel onnodige meldingen uit van de apps die u bewaart. De laatste suggestie van dit artikel is om te leren de ‘Vliegtuigmodus’ te gebruiken, waardoor het vermogen van uw telefoon om sms-berichten, oproepen of meldingen te verzenden of ontvangen, wordt uitgeschakeld. Deze modus wordt soms ook wel vliegtuigmodus, standalone modus of offline modus genoemd en kan in een aantal situaties worden gebruikt. U kunt de vliegtuigmodus inschakelen wanneer u niet gestoord wilt worden, naar belangrijke vergaderingen gaat, uw batterij sneller oplaadt of de batterijduur reserveert die u al heeft.

Bron: Aaron Phillips

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie