Download en converteer Veoh Online-video’s naar iPad

Download en converteer Veoh Online-video’s naar iPad

Veoh is een van de meest populaire websites voor het delen van video’s. Net als YouTube, Dailymotion, Metacafe, biedt Veoh ook miljoenen online video’s zoals films, muziek, tv-shows en kunnen gebruikers hun door gebruikers gegenereerde video’s uploaden. Maar hoe sla je die prachtige video’s op je iPad of andere draagbare apparaten op om ze gemakkelijk offline af te spelen? Je hebt een Veoh Downloader nodig om je te helpen.

Foxreal YouTube FLV Downloader Pro is gewoon de beste keuze voor jou. Waarmee je eenvoudig Veoh-video’s kunt downloaden/converteren naar je iPad, iPhone 4, iPod Touch, BlackBerry PlayBook, BlachBerry Torch 9800, Galaxy Tab, Galaxy S, etc. zonder kwaliteitsverlies.

Stapsgewijze handleiding:

Download Veoh Video Downloader om te beginnen hier gratis. Installeer en voer het uit.

Stap 1: Open Veoh.com.

Klik direct op Veoh in de Foxreal Video-websitebibliotheek om Veoh-films te openen en af ​​te spelen.

Stap 2: Pak de Veoh-video-URL

Wanneer u de online films op Veoh afspeelt, detecteert het programma automatisch de URL’s van die streaming-flashbestanden.

Stap 3: Begin met het downloaden/converteren van Veoh-video’s voor iPad

Kies de flash-video die u wilt downloaden, klik op de groene startknop om een ​​nieuwe downloadtaak te maken. Stel voor het downloaden/converteren de uitvoerparameter voor iPad in het venster Nieuw download in.

Schakel “Converteren naar video” in en kies het uitvoerformaat voor iPad zoals iPad Video H.264(*.mp4), iPad HD Video(*.mp4) enz. U kunt ook op “Instellingen” klikken om parameters zoals codec, grootte, bitrate te optimaliseren , frame rate. Nadat u alle instellingen hebt voltooid, klikt u op “OK” om de download-/conversietaak te starten.

PS:

De beste Veoh Video Downloader/Converter kan tot 5 taken tegelijk verwerken.

Stap 4: Zet de geconverteerde Veoh-films over naar iPad

Zodra de conversietaak is voltooid, kunt u uw geconverteerde Veoh-bestanden vinden in de doelmap die u instelt. Zet ze dan over naar je iPad en begin te genieten.

Bron: Benin Alda

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie