Download Microsoft Office Setup en ervaar alles over de beste functies

Download Microsoft Office Setup en ervaar alles over de beste functies

Deze kennisbank helpt Microsoft Office-gebruikers bij het kopen van een abonnement om de Microsoft Office-installatie op Windows of Mac te activeren. Ten eerste moeten we Microsoft Office-configuratie kopen volgens onze behoefte en gebruik. Daarom is kantoorinrichting beschikbaar in vier verschillende pakketten.

a) Thuis of Persoonlijk: Binnen dit pakket krijg je vier verschillende smaken.

· Office 365 thuis

· Office 365 kantoor

· Office voor thuisgebruik en studenten 2016 voor pc

· Office voor thuisgebruik en studenten 2016 voor MAC.

b) Voor bedrijven: dit pakket is ontwikkeld voor mensen uit de businessclass om hun bedrijf te laten groeien en heeft drie verschillende smaken.

· Office 365 Zakelijk

· Office 365 Zakelijk premium

· Office 365 Business-benodigdheden

c) Voor studenten en docenten: dit pakket helpt studenten en docenten. Het heeft twee subpakketten.

· Office 365 Universiteit

· Office 365 Persoonlijk.

d) Voor MAC: dit is in feite gericht op Mac-gebruikers en heeft twee abonnementen.

· Office voor thuisgebruik en studenten 2016 voor Mac

· Office voor thuisgebruik en zakelijk 2016 voor Mac.

Bovengenoemde abonnementen kunt u online krijgen van de officiële site van Microsoft ( https://products.office.com ) of een gebruiker kan de winkel bezoeken om van deze producten gebruik te maken. Als u het product al hebt gekocht, kunnen we verder gaan om het proces van Microsoft Office Setup te doorlopen. Microsoft Office Setup heeft meerdere functies die uw reis veel gemakkelijker maken om officiële taken met gemak uit te voeren en een gebruiker kan een geweldige ervaring hebben door eenvoudige en gemakkelijke stappen te volgen om Microsoft Office Setup te installeren. Hieronder vindt u de basisinstructies die u kunnen helpen om deze software te installeren.

1. Ga naar office.com/myaccount, dit zal u helpen om de productdetails te vinden die door u zijn gekocht.

2. Het nieuwe venster wat voor je zal verschijnen, de installatieknop zal daar zijn. U moet op Installeren klikken.

3. Zodra u op Installeren klikt, ziet u het downloaden met doorgaan. Als het een studentenversie is, kunt u deze stap overslaan.

4. Als je een browser hebt zoals “Internet Explorer”, zal het drie opties vragen: Uitvoeren, Opslaan en Annuleren. U moet op Uitvoeren klikken. Maar als u een browser zoals Mozilla Firefox en Google Chrome hebt gebruikt, moet u naar de standaardmap gaan. Vanaf daar moet u dubbelklikken op het Microsoft Office-installatiebestand en vervolgens moet u het bestand uitvoeren.

5. Door dit te doen, ziet u de installatie van links naar rechts aan de gang.

6. Zodra dit is gebeurd, kunt u de installatieprogramma’s van Microsoft Office rechtstreeks op uw computer gebruiken.

Als u geen gekocht programma heeft, kunt u het ook 30 dagen gratis krijgen. Microsoft Office-installatie is beschikbaar voor studenten met een proef- en testbasisproduct. U kunt een account bij Microsoft maken en een proefperiode van 30 dagen krijgen. Zodra uw gratis proefperiode is verlopen, krijgt u mogelijk een volledig gelicentieerd abonnement op hetzelfde account. Hoewel de gratis proefversie beperkte functies heeft, kunnen veelgebruikte en meest gebruikte programma’s zoals Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft Power-point worden geïnstalleerd. Als u een gebruiker bent van Windows 8 en hoger, met de hulp Microsoft Office Setup. U kunt Microsoft Outlook installeren en e-mail instellen met elk privé- en openbaar domein. U kunt een snelkoppelingspictogram op het startscherm van het bureaublad maken om er gemakkelijk toegang toe te krijgen.

Bron: Sharon Root

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie