E-commercetools

E-commercetools

Om een ​​eCommerce-website succesvol te laten zijn in het huidige concurrerende landschap, moet rekening worden gehouden met verschillende factoren. Hieronder geven we een overzicht van de veelvoorkomende factoren die het succes van e-commerce helpen.

e-commercesoftware: WordPress, Shopify, Magento

Elk platform heeft zijn eigen voor- en nadelen, waaronder complexiteit van gebruik, flexibiliteit, functionaliteit, beheer, beveiligingsmaatregelen, compatibiliteit met derden enz.

Winkelwebsites: Amazon, Google

Uw producten doorvoeren naar sites als Amazon en Google – ja – kost geld, maar dit moet worden afgewogen tegen de extra omzet die wordt gegenereerd en ook tegen de grotere bekendheid van uw eCommerce-website.

De feed(s) kunnen worden ingesteld om automatisch kennis te nemen van product- en categoriewijzigingen die u op uw eCommerce-website aanbrengt en periodiek de feeds opnieuw te genereren en opnieuw in te dienen bij deze winkelplatforms.

Winkelen Vergelijkingswebsites: Newegg, Shop, ShopBot

Evenzo met de mogelijkheid om producten door te voeren naar sites zoals Newegg, Shop, ShopBot en andere winkelvergelijkingswebsites, is hier dezelfde strategie en kostenmodellering van toepassing.

Nieuwsbriefmanagers: Campagnemonitor, MailChimp

Een geweldige manier om in contact te blijven met uw klanten – hen op de hoogte houden van nieuwe producten, productassortimenten en andere nuttige of verkoopgerichte informatie.

Deze systemen variëren van eenvoudig tot uitgebreid; het mogelijk maken van eenvoudige aanmeldingsformulieren tot het beheren van klantreizen vanaf het begin van een abonnee, klant gedurende hun volledige levenscyclus. Sommige maken de integratie van productfeedgegevens mogelijk om te worden gebruikt bij het beheren van bepaalde soorten nieuwsbrieven, zoals het verlaten van het winkelmandje. AVG is een belangrijke overweging, dus zorg ervoor dat u de richtlijnen volgt voordat u communicatie verzendt.

Sociale mediaplatforms: Facebook, Twitter, LinkedIn

Nog een geweldige manier om potentiële en bestaande klanten te betrekken. Of het nu gaat om verkoop, klantenservice, informatieverspreiding of algemene betrokkenheid – Social Media is een must voor de meeste bedrijven.

Met Social Media zijn er hier een aantal aanbiedingen met betrekking tot het bereiken van uw beoogde markt. Dit omvat zowel gratis als betaalde vormen van reclame voor uw eCommerce-website. En elk platform trekt zijn eigen type publiek en gebruiker aan, dus onderzoek het top x aantal Social Media-platforms om te vinden waar uw publiek zich bevindt.

Campagnemanagers: HubSpot, Infusionsoft

Het beheer van de acquisitie van nieuwe klanten is ingewikkelder geworden door het aantal online kanalen waar ze kunnen worden bereikt of gevonden. Zowel nieuwsbrieven als Social Media Accounts vragen om beheer met een consistente boodschap en met zoveel mogelijk gemak, vanuit administratief oogpunt. Dergelijke aanbiedingen van HubSpot en Infusionsoft proberen dit mogelijk te maken.

Pay-per-click-advertenties: AdWords, Amazon, Facebook, Twitter

Een andere manier om uw beoogde doelgroep te bereiken, is door pay-per-click-advertenties te gebruiken. Nogmaals, er zijn kosten – maar deze moeten worden afgewogen tegen de verkoop / betrokkenheid die uw eCommerce-website er doorheen krijgt. Het bereik van dit soort advertentiemiddelen is enorm, van speciale platforms zoals AdWords en Amazon tot dit aanbod beschikbaar is via sociale media-websites. Elk biedt tools, controlepanelen, rapportage en metrische targeting en net als sociale media kan uw publiek worden bereikt via een specifiek PPC-kanaal, dus doe wat onderzoek / testen.

Analyse: Google, MSN, Hotjar

Wie bezoekt uw eCommerce-website en wat doen ze als ze daar aankomen. Welke pagina’s presteren het beste en welke vragen uw aandacht, waar verliest u klanten, welke pagina’s converteren niet.

Door de bezoeken en interacties op uw website te analyseren, kunt u uw aandacht richten op de delen van uw eCommerce-platform die het meeste werk vergen.

Samenvatting:

Zoals u kunt zien, is de lijst met eCommerce-tools lang en heeft veel aandacht nodig. Als ondernemers hebben we overdag maar zoveel tijd. Werk dus methodisch met de bovenstaande tools (ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde), zodat u de resultaten kunt meten van het werk dat u op elk punt doet om te bepalen welke elementen het meest effectief zijn voor uw eCommerce-website.

Bron: Emmett Brosnan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie