Een 7-stappengids voor het inhuren van Drupal-ontwikkelaars

Een 7-stappengids voor het inhuren van Drupal-ontwikkelaars

Als je onlangs hebt besloten om een ​​nieuwe website te bouwen of de bestaande op Drupal te vernieuwen, dan zou je waarschijnlijk Drupal-ontwikkelaars moeten inhuren om je plan te realiseren. Afhankelijk van de specifieke vereisten en complexiteit van uw project, moet u misschien slechts één specialist inhuren voor niet-zo-gecompliceerde fixes, een paar toegewijde Drupal-programmeurs om uw huidige IT-team te versterken, of zelfs een compleet team bestaande uit verschillende Drupal-experts voor beide. ondersteuning op korte en lange termijn.

In elk van de bovenstaande situaties is het van cruciaal belang om te weten hoe u Drupal-experts kunt inhuren om de best mogelijke resultaten te behalen. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het inhuren van Drupal-programmeurs voor het succes van uw volgende Drupal-ontwikkelingsproject:

 1. Bepaal wat u precies nodig heeft: Om eventuele verwarring later te voorkomen, moet u de functietitel, rol en functiebeschrijving in de eerste plaats zo duidelijk mogelijk definiëren. Beschrijf ook grondig uw projectvereisten en wees open en volledig transparant.

 1. Kies de beste plaats om Drupal-ontwikkelingswerk uit te besteden: Er zijn talloze websites en bureaus die beweren de beste ontwikkelaars te hebben. Dus, met zoveel opties om uit te kiezen, is de kans groot dat je overweldigd raakt, vooral als je geen voorafgaande technische kennis of ervaring hebt. Als het gaat om het inhuren van Drupal-ontwikkelaars, kun je de volgende bronnen overwegen:

 • Jouw website: Mensen die op zoek zijn naar een baan, bekijken vaak het gedeelte ‘Over ons’ en vervolgens het gedeelte ‘Vervoerder’ van een zakelijke website. Het is dus van het allergrootste belang om de tweede sectie volledig nauwkeurig te houden en de hele tijd up-to-date te houden voor eventuele toekomstige vereisten.

 • Mond op mond: Dit komt nog steeds van pas voor veel bedrijven en het is absoluut een geweldige optie als het gaat om het inhuren van toegewijde Drupal-ontwikkelaars.

 • Drupal.org: Het is een van de beste platforms om ontwikkelaars voor Drupal in te huren. Hier vindt u ontwikkelaars met verschillende vaardigheden, van beginners tot ervaren professionals. Het enige nadeel is dat je moet betalen om een ​​vacature te plaatsen of cv’s op dit platform te zoeken.

 • Vacaturebanken: Monster, Indeed of Simply Hired zijn om maar een paar vacaturesites te noemen, waar je Drupal-ontwikkelaars kunt inhuren. Met een simpele Google-zoekopdracht naar “Drupal-ontwikkelaarsjobs”, vindt u deze websites waarschijnlijk in de top 10 resultaten.

 • Freelance-sites: Websites zoals Freelancer, Upwork en Craigslist zijn enkele populaire opties om toegewijde Drupal-programmeurs in te huren. Aangezien deze website gemengde beoordelingen heeft, moet u specifiek zijn in termen van uw vereisten wanneer u hier met een kandidaat communiceert.

 • Drupal-ontwikkelingsbedrijf: Dit is zeker een uitstekende optie om Drupal-ontwikkelingswerk uit te besteden als u de kosten van inhuur, training en algemeen beheer van een Drupal-team wilt vermijden. Bovendien krijgt u met gereputeerde outsourcing-ontwikkelingsbedrijven de zekerheid dat u gekwalificeerde Drupal-programmeurs met bewezen expertise voor uw project heeft.

 1. Zoek op sociaal: Gezien de opkomst van sociale media in de afgelopen jaren, is het nooit een verkeerd idee om sociale platforms een beetje te verkennen. LinkedIn is wat de meeste experts aanbevelen.

 1. Kandidaten op de shortlist: Als je eenmaal zeker bent van je behoeften, functie-eisen en waar je moet zoeken naar Drupal-ontwikkelaars, is het tijd om kandidaten/bureaus van je lijst te schrappen. Het lezen en begrijpen van de cv’s van potentiële kandidaten is een belangrijk aspect van dit proces.

Zoek naar de woorden in cv’s die overeenkomen met uw functie-eisen – modules waaraan ze hebben gewerkt, front-end/back-end expertise, enz. Houd rekening met het ervaringsniveau van kandidaten – als ze aan eerdere Drupal-versies zoals D4, D5 en D6 hebben gewerkt .

 1. Beoordeel hun technisch inzicht: Laat de kandidaten hun bestaande code bekijken of vraag hen om wat codering voor u te doen. Dit is een geweldige manier om hun codeersnelheid, codekwaliteit en analytische en besluitvormingsvaardigheden te onderzoeken.

 1. Onderzoek hun communicatieve vaardigheden: Dit is net zo belangrijk als codeervaardigheden en helpt bij een soepele en tijdige oplevering van uw project. Zorg ervoor dat de communicatiestijl van de potentiële kandidaat aansluit bij de cultuur/filosofie van uw bedrijf.

 1. Bepaal wat financieel het beste bij u past: Zodra u een handvol bedrijven/kandidaten op de shortlist heeft gezet, doet u een stapje terug en kijkt u wat financieel het meest logisch voor u is. Een Drupal-ontwikkelingsbureau rekent u misschien een iets hoger bedrag, maar dat stelt u in staat om tegelijkertijd te besparen op onboarding, training, overheadkosten en nog veel meer.

Bron: Terence Lewis

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie