Een adviesbureau voor informatietechnologie dat perfect is voor een biotechbedrijf – 7 tekens

Een adviesbureau voor informatietechnologie dat perfect is voor een biotechbedrijf – 7 tekens

Kleine en middelgrote biotechbedrijven hebben niet de financiële middelen die hun grotere farmaceutische tegenhangers hebben. Dit betekent dat ze nog slimmer moeten zijn in hun uitgaven. Grotere bedrijven hebben diepere zakken voor hun projecten, terwijl biotech-startups en middelgrote bedrijven investeerders moeten vinden als ze niet genoeg hebben in het R&D-budget. Als gevolg van budgetbeperkingen moeten de kleine tot middelgrote biotechbedrijven dus creatieve methoden vinden om hun beperkte middelen te gebruiken terwijl ze hun bedrijf laten groeien. De meest effectieve manier voor hen om dit te doen, is ervoor te zorgen dat het bedrijf dat ze inhuren een goede match is voor de lange termijn. Bij het zoeken naar een informatietechnologiebedrijf om in te huren, moeten biotechbedrijven op zeven belangrijke tekens letten.

Een adviesbureau voor informatietechnologie dat de behoeften van hun biotech-klanten echt begrijpt en omarmt, moet ervaren en goed geïnformeerd zijn in het bedienen van de biotech-industrie. Wij zijn van mening dat er zeven eigenschappen zijn die een succesvolle IT-partner moet hebben:

1. Ze moeten inzicht hebben in de biotechnologische industrie en specifieke behoeften die zich kunnen voordoen, zoals wettelijke vereisten, behoeften aan klinische proeven, GMP-normen, HIPAA (in sommige gevallen), FDA-conformiteit, ISO-certificeringen, bescherming van handelsgeheimen, leveranciersrelaties met propriëtaire fabrikanten van laboratoriumapparatuur enz.

2. Ze moeten een leidinggevende achtergrond en vele jaren ervaring in de branche hebben (meer dan 10 is een goed aantal). Ze moeten kunnen werken met leidinggevenden op C-niveau en met lijnwerkers, zodat ze zowel de behoeften aan de frontlinie als de behoeften van een groeiend bedrijf op hoog niveau kennen.

3. Ze moeten responsief en wendbaar zijn. In de biotechnologische industrie is innovatie de sleutel en sneller op de markt komen betekent sneller winstgevend worden en dus minder behoefte hebben aan extra financieringsrondes. Met andere woorden, een agile respons staat gelijk aan bespaarde tijd en geld.

4. Ze moeten nauw en strategisch samenwerken met het bedrijf. Het moeten niet alleen technici zijn die op afroep komen en dingen repareren zonder het grote geheel te zien. Binnen elk biotechnologiebedrijf zijn er twee verschillende behoeften: administratief en onderzoek. Daarom moeten technici in staat zijn computers voor administratieve doeleinden aan het werk te houden, maar ze moeten ook technologisch strategisch genoeg zijn om hun kennis van technologie om te zetten in winst; waardoor hun klanten de productiviteit kunnen verhogen, de kosten kunnen verlagen en sneller op de markt kunnen komen.

5. Een informatietechnologiebedrijf dat de belangen van zijn klanten voor ogen heeft, zal consequent nadenken over kostenbesparingen. Op basis van hun jarenlange ervaring heeft een ervaren IT-bedrijf verschillende methoden om extra kosten voor apparatuur, arbeid of tijd voor hun klant te verminderen of zelfs te elimineren. Door een IT-expert op het gebied van geldbesparing te kiezen, kan de klant dus besparen op uitgaven.

6. Een efficiënt IT-bedrijf weet creatieve oplossingen te vinden voor een huidig ​​netwerkprobleem dat een klant kan hebben en is mogelijk zelfs in staat om gerelateerde problemen in de toekomst te voorzien en te voorkomen.

7. Een informatietechnologiebedrijf dat bekend is met de nuances die horen bij eigen laboratoriumapparatuur, kan begrijpen dat ze anders worden vervaardigd en dat ze uniek zijn in hun werking. Sommige zijn bijvoorbeeld op zichzelf staande eenheden, sommige werken in een Active Directory-domeinomgeving, sommige werken in een quasi-domeinomgeving en sommige worden geleverd met een zeer lakse beveiligingsbescherming die moet worden gecorrigeerd. Het IT-bedrijf zal ook begrijpen dat ze allemaal zorgvuldige beveiligingsbeoordelingen en mogelijk beveiligingswijzigingen nodig hebben om het in het bedrijfsnetwerk te integreren.

Als eigenaar van een adviesbureau voor informatietechnologie in San Diego, heb ik de kans gehad om met een aantal biotechnologiebedrijven in San Diego samen te werken. Vaak lijken de pijnen en behoeften die ze met mij delen erg op elkaar. Ze zijn tenslotte allemaal aan het racen om hun producten eerder op de markt te brengen, ze willen dat het de eerste keer goed wordt gedaan en dat het kosteneffectief wordt gedaan. Sommigen zeggen dat we met deze economie meer moeten doen met minder. Ik zeg, je moet meer doen met minder – altijd!

Goed thuis zijn in de biotechnologiesector geeft het IT-adviesbureau geen licentie om hun Biotech-klanten te veel in rekening te brengen. Een goede informatietechnologiepartner heeft een goede beheersing van human resources in zijn team om de benodigde resources op de juiste manier toe te wijzen wanneer die expertise voor een project vereist is.

Een IT-bedrijf dat toegewijd is aan hun klant, bouwt een relatie met hen op die meer een partnerschap is. In plaats van de klant als gewoon een ander account te bestempelen, gaat een adviesbureau op het gebied van informatietechnologie dat echt om de belangen van hun klant geeft een extra stap voor hen. Hier in San Diego kregen we een keer een telefoontje van een klant die een probleem had met zijn laptop. Hij kreeg het niet werkend en had een belangrijke presentatie op een directievergadering te doen. We pakten zijn laptop, repareerden hem voor hem en brachten hem net op tijd naar zijn afspraak. Onze opdrachtgever was zeer tevreden en wij ook.

De perfecte informatietechnologiepartner voor een op technologie, onderzoek en ontwikkeling gericht bedrijf is er een die IT kan benutten en zijn klant kan helpen om flexibel met de markt mee te bewegen, hun producten eerder op de markt te krijgen en, belangrijker nog, meer te doen met minder.

Bron: Joyce Tang

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie