Een algemene gids voor het inhuren van PHP-ontwikkelaars

Een algemene gids voor het inhuren van PHP-ontwikkelaars

PHP is tegenwoordig ongetwijfeld de krachtigste webontwikkeltaal. Het argument wordt ondersteund door het feit dat sinds de introductie ervan in het begin van de jaren 2000, vandaag meer dan 3 miljoen websites, inclusief Web 2.0-toepassingen, in deze taal zijn gecodeerd. De belangrijkste charme van PHP is misschien de gemakkelijke syntaxis met een korte leercurve. Tegenwoordig zijn complete contentmanagementsystemen zoals WordPress, Joomla en Drupal ontwikkeld in PHP en tegenwoordig bedienen ze miljoenen efficiënt en gratis.

Gratis en open source zijn zijn de belangrijkste en onderscheidende kenmerken van deze webontwikkeltaal en tegenwoordig geven webondernemers en bedrijven over de hele wereld hier de voorkeur aan boven conventionele codeertalen. Als u een beginnende webondernemer bent en uw eerste webtoepassing wilt lanceren, kan het een blog, portal, forum of e-commercetoepassing zijn; het wordt aanbevolen om voor PHP / MySQL-webontwikkeling te gaan. Natuurlijk hoef je de taal niet te leren en hoef je niet te sleutelen aan servers en scripts, maar het enige wat je hoeft te doen is het juiste PHP-ontwikkelbedrijf inhuren om het werk voor je te doen.

Hier is de stapsgewijze handleiding voor het op de juiste manier inhuren van PHP-ontwikkelaar freelancer of offshore bedrijf:

1. De eerste stap is om ervoor te zorgen dat u alle vereisten van uw projecten hebt beperkt. U moet duidelijk zijn over het project dat u wilt uitbesteden en dit vereist behoorlijk wat huiswerk van uw kant. Uw prioriteit zou moeten zijn om de reikwijdte van het project te identificeren, samen met de tijd die nodig is om te voltooien en alle voorzienbare uitdagingen die zich kunnen voordoen. De beste manier is om alles schriftelijk op te schrijven en vervolgens te stroomlijnen om te zien of uw project zinvol is.

2. Als u klaar bent met het definiëren van de doelstelling en doelen van uw project, is dit het volgende om uw onderzoek te starten voor een offshore webontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van PHP / MySQL. Hiervoor heb je krachtige zoekmachines als Google, Bing, Yahoo en Yandex tot je beschikking. Ook is het aan te raden om via websites als Freelancer.com, Vworker.com en Elance de juiste kandidaat hiervoor te vinden.

3. Door de recente economische crisis is het in uw voordeel dat u beter kunt onderhandelen over prijzen en voorwaarden. De concurrentie binnen PHP-ontwikkelaars en -firma’s is immens en iedereen wil indruk op je maken met hun vaardigheden om een ​​langdurige zakelijke relatie op te bouwen. Nu moet je heel voorzichtig zijn in deze fase, want als iemand je diensten aanbiedt die te mooi klinken om waar te zijn; dat zijn ze waarschijnlijk!

4. Dus zodra u het codeerbedrijf op de shortlist heeft geplaatst, is het nu uw taak om alle projectdoelen, verwachte resultaten en doelstellingen duidelijk aan de leverancier te communiceren. Het is essentieel dat u alles schriftelijk bewaart, van het contract tot elke afzonderlijke instructie die u levert, ter referentie als er een geschil ontstaat, ongeacht de aard ervan.

5. Het is belangrijk dat u uw dienstverlener realistische deadlines geeft die in overeenstemming zijn. U moet ook begrijpen dat uitstel een menselijk proces is en dat u niet te streng of te mild kunt zijn voor de deadlines die u voor de providers stelt.

Ik geloof dat het volgen van deze generieke instructies je in staat zal stellen om PHP-ontwikkelaar in te huren zonder veel gedoe of glitches. Het is belangrijk dat u de veralgemening van deze instructies begrijpt, omdat er scenario’s kunnen zijn die een specifieke en andere benadering vereisen.

Bron: Ali Waqas Aulakh

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie