Een Android-app maken

Een Android-app maken

Een heel eenvoudig en gemakkelijk bedrijfsmodel om online geld te verdienen, is het bouwen van een Android-app.

Mobiele apps zijn relatief eenvoudig te maken in vergelijking met pc-software en distributie is ook heel gemakkelijk dankzij het bestaan ​​van mobiele app-winkels waarmee mensen eenvoudig uw software kunnen downloaden en kopen.

Vooral Android maakt het proces nog eenvoudiger, dankzij het veel eenvoudiger goedkeuringsproces voor nieuwe apps in vergelijking met Apple en de lagere kosten om ontwikkelaar te worden.

Aan de slag – De conventionele route

Wanneer u voor het eerst aan de slag gaat, zult u hoogstwaarschijnlijk de conventionele route nemen om Android Studio te gebruiken. Dit is de belangrijkste ‘IDE’ (Integrated Development Environment’) die u alle benodigde tools op één plek kan bieden en het proces kan stroomlijnen met handige tips, eenvoudig testen en dergelijke.

Dit kan worden gedownload van de Android-ontwikkelaarswebsite en moet worden geleverd met de Android SDK inbegrepen. Die SDK is een van de belangrijkste tools die je nodig hebt – het is een reeks instructies die je kunt openen die specifiek betrekking hebben op de mogelijkheden van Android. Je hebt ook de Java Development Kit (JDK) nodig.

Vanaf hier programmeer je in Java en schrijf je code die verwijst naar de Android SDK. Helaas zult u waarschijnlijk merken dat dit allemaal een beetje ingewikkeld is, niet alleen om te gebruiken, maar ook om in te stellen.

Om die reden zullen veel mensen besluiten om andere routes te nemen…

Andere opties

Er zijn verschillende andere opties als het gaat om het bouwen van Android-apps. Een daarvan is het gebruik van ‘app builder’-software waarmee u apps kunt bouwen zonder enige code te kennen. Deze zijn echter zeer beperkt in termen van wat je kunt bouwen en ze nemen veel vrijheid weg.

Een ‘compromis’-standpunt zou dan zijn om zoiets als Basic4Android te gebruiken. Basic4Android is een tool die het coderen voor Android veel eenvoudiger en gemakkelijker maakt en zelfs het testproces stroomlijnt. Als het een spel is dat je wilt maken, dan is een vergelijkbare optie om Unity te gebruiken, wat het veel gemakkelijker zal maken.

Dan kun je het maken van je app natuurlijk altijd uitbesteden, al is het vaak moeilijker dan je zou verwachten om een ​​vaardige coder te vinden.

De beste optie voor een marketeer interesse om geld te verdienen dan? Dat zou zijn om gewoon kopen een app en promoot het dan! Zoek een goede app die niet veel verkoopt, e-mail de maker en maak er je eigen app van!

Bron: Andre Wolfgang Klein

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie