Een draadloze beveiligingscamera gebruiken zonder kabel of DSL-internet

Een draadloze beveiligingscamera gebruiken zonder kabel of DSL-internet

Beveiligingscamera’s doen echt één ding. Creëer gemoedsrust. Hoeveel is dat je waard? U kunt gerust zijn, wetende dat als er iets gebeurt, u hiervan op de hoogte bent en de dader of crimineel op hun sporen kunt krijgen! Het komt er dus op neer wat voor soort systeem je gaat gebruiken? Voor velen wil je een draadloze bewakingscamera die je overal kunt bekijken. Er zijn een aantal coole nieuwe services waarmee je je camera’s overal kunt controleren met elk internetapparaat zoals een laptop of zelfs een iPhone of smartphone. Hoe gaaf is dat om op je iPhone thuis in te kunnen checken als je in Europa bent? Inderdaad erg glad!

Voor sommige mensen is het moeilijk om een ​​apparaat te hebben dat een IP-camera (Internet Protocol of “Wifi”) is, omdat ze op kantoor of thuis geen gewone kabel- of DSL-service hebben die ze proberen te beschermen. Nou, daar hebben we zelfs oplossingen voor. Met een kaart voor mobiel breedband zoals die van Verizon, Sprint of T-mobile en Mobile Router, kunt u een wifi-netwerk hebben dat uw beveiligingscamera’s overal van stroom voorziet! Nu, net als regulier internet, heeft mobiel internet een maandelijkse vergoeding, maar beschouw het als een verzekering voor 24/7 bescherming van uw eigendom en veiligheid. Nu kunt u zien wat er in uw huis gebeurt, zelfs in een auto, camper of uw hotelkamer op vakantie! Dit wordt alleen beperkt door uw verbeeldingskracht.

Welke apparatuur is nodig? Allereerst heb je een IP-camera nodig. Deze werken prima met gewone wifi of met de mobiele breedband wifi-service die ik eerder noemde. U kunt een vaste camera of een PTZ-camera (Pan-Tilt-Zoom) krijgen waarmee u de camera op afstand in elke richting kunt richten. Je kunt ook bewegingsdetectoren installeren die ervoor zorgen dat de camera de video alleen opneemt wanneer er beweging wordt gedetecteerd, zodat je geen tonnen lege en nutteloze video hoeft op te slaan. Dit wordt vooral aanbevolen als u een van de mobiele breedbanddiensten gebruikt, aangezien de meeste een datalimiet van 5 GB per maand hebben. Er zijn ook enkele andere manieren om de bandbreedte te beperken, dus zorg ervoor dat u uw gebruik test en test, zodat u de limiet van 5 GB niet overschrijdt. Dit kan natuurlijk ook op uw computer worden opgeslagen en op elk moment worden bekeken.

Laat het gebrek aan internettoegang uw behoeften aan beveiligingscamera’s niet beperken. Als u een goede wifi-videocamera koppelt aan mobiel breedband en een mobiele router, worden de gebieden waar u deze camera’s kunt bedienen aanzienlijk uitgebreid en kunt u uw leven beschermen.

Bron: Steve Sasman

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie