Een eerlijk gesprek over Affiliate Marketing

Een eerlijk gesprek over Affiliate Marketing

Mijn vrouw en dochter zijn vandaag de stad uit, dus ik zou verstrikt raken in mijn favoriete tv-programma’s: Supergirl, Flash, Supernatural en Legion.

Ik hou zeker van de superheldenshows. Ik ben opgegroeid met het kijken naar de Superman-films van Christopher Reeve en het lezen van strips.

Maar toen ik thuiskwam, besloot ik een dutje te doen…

… en dat dutje veranderde in doorslapen!

Vergeet niet dat ik u gisteren een voorproefje heb gegeven van hoe internetmarketing werkt. Klik hier als je het gemist hebt, zodat je het kunt inhalen!

Ik weet dat er een is die bij je interesses past en je vaardigheden aanvult.

In werkelijkheid kan internet u talloze mogelijkheden bieden op het gebied van zaken en inkomsten. Ik zal me concentreren op de meest bewezen.

Van deze bedrijven is bekend dat ze duizenden internetbedrijven over de hele wereld hebben gelanceerd en lokale fysieke bedrijven hebben geholpen om vroegtijdig winst te maken.

En vandaag zal ik voor u beginnen met het onderzoeken van de 3 Internet Marketing (IM) modellen waaruit u kunt kiezen, te beginnen met Affiliate Marketing.

Bij dit model gaat het erom dat jij je krachten bundelt met een online verkoper of retailer. In de rest van dit artikel noem ik ze handelaren.

De opbrengst wordt gedeeld door jou en de handelaar.

Hoe werkt het PRECIES?

Welnu, inkomsten worden meestal gegenereerd doordat bezoekers doorklikken naar uw bestemmingspagina via een advertentie die u heeft geplaatst. Of via aankopen van klanten die uw landingspagina hebben bezocht.

Hoe u uiteindelijk wordt gecompenseerd, hangt af van een van de drie soorten Affiliate Marketing waarmee u wilt werken:

1. Pay-per-sale Affiliate Marketing – hiermee kunt u inkomsten verdienen uit verkopen die zijn afgerond via advertenties die u plaatst.

De handelaren zullen uw activiteit volgen via deze verkopen.

Elke keer dat ze deals sluiten die voortkomen uit uw advertentie, ontvangt u een percentage van het inkomen of een vaste commissie, afhankelijk van het aantal afgeronde verkopen. Een voorbeeld is ClickBank.com.

2. Pay Per Click Affiliate Marketing – bij dit model draait alles om het koppelen van de website van de handelaar aan uw eigen website. Stel dat de handelaar betaalt om zijn advertentie op uw pagina te plaatsen. Elke keer dat een bezoeker op de link klikt die naar de pagina van uw aangesloten handelaar leidt, verdient u een vast bedrag.

3. Pay-per-lead Affiliate Marketing – In dit geval accepteert u advertenties die op uw website worden geplaatst. Wanneer leads afkomstig zijn van de advertenties of links op uw website, wordt u gecompenseerd.

Hoe worden betalingen gedaan?

Betalingen worden direct, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks gedaan. De betalingen die u ontvangt, worden bepaald door het commissiepercentage dat uw handelaar aan gelieerde ondernemingen geeft.

Persoonlijk gebruikt het affiliate programma Dahl Integration Marketing bij voorkeur Click Bank voor betalingen. Ik heb het ingesteld om ons wekelijks te betalen.

Er zijn verschillende manieren om uw betalingen te ontvangen:

Een daarvan is via elektronisch bankieren bij wijze van betaling of financiële websites.

Geld kan ook worden overgemaakt naar uw persoonlijke of zakelijke bankrekening – dit kan ook online of via directe bankdeposito’s.

Een reguliere cheque kan naar u worden gemaild.

Een andere populaire manier om betalingen te ontvangen is via PayPal.

Welke vaardigheden zijn vereist om een ​​affiliate marketingbedrijf te starten?

U moet kennis hebben van pay-per-click-advertenties, e-mailmarketing en copywriting.

Voordelen van affiliatemarketing:

1. Over het algemeen hoeft u niet veel geld uit te geven om te beginnen. De meeste aangesloten programma’s zijn gratis, hoewel ze je zullen vragen om je aan te melden.

Dat gezegd hebbende, er zijn Premium Affiliate-programma’s waarbij gelieerde ondernemingen een licentievergoeding van $ 1.000 of meer betalen.

2. Je kunt geld verdienen terwijl je slaapt. Wie wil er niet midden in de nacht meer geld verdienen?

Toen mij dit voor het eerst overkwam, voelde ik een enorme last van mijn schouders vallen omdat het inkomen niet altijd afhankelijk was van mijn tijd.

3. Het is een van de gemakkelijkste manieren om inkomen te verdienen (als je het vergelijkt met het maken en op de markt brengen van je eigen producten), omdat je de time-to-market verkort.

Wanneer u uw eigen producten en diensten maakt, staat u klaar om te bewijzen dat het kan verkopen. Deze eerste testcampagne kan duizenden dollars kosten om de haalbaarheid van uw aanbiedingen te bewijzen.

Omgekeerd kunt u gewoon een populair product promoten dat al succesvol is gebleken en alle trial-and-error en initiële ‘koude’ contante uitgaven overslaan.

Of je nu deeltijds een bron van inkomsten bent of een bedrijf voor de lange termijn, affiliate marketing is nog steeds een van de beste manieren om inkomsten te genereren zonder al het typische gedoe van het managen van een bedrijf.

4. Als je succesvol bent, ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in de wereld van internetmarketing. Dit is een geweldige kans voor u om verschillende producten en diensten te vinden of te maken voor op uw website.

5. Je hebt ook de mogelijkheid om met andere aangesloten marketeers samen te werken en samen je inkomsten te verhogen.

De nadelen van affiliate marketing

Hoewel je met affiliate marketing je brood kunt verdienen, zijn er een aantal nadelen aan dit model die je moet kennen.

Zodra u over al deze informatie beschikt, kunt u plannen bedenken om deze potentieel kostbare problemen te voorkomen:

1. Als aangeslotene kunt u het slachtoffer worden van duistere bedrijven en op uw beurt kunt u ervan worden beschuldigd klanten te misleiden.

Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, moet u al uw verkopers screenen. Verifieer hun producten en controleer of hun werkelijke bedrijven legitiem zijn.

Een vuistregel is om eerst klant te worden van de handelaren waarmee u van plan bent samen te werken. Bovendien is het altijd makkelijker om een ​​product of dienst waarin u gelooft te verkopen, omdat u een klant bent en kunt spreken vanuit uw eigen ervaring met het product.

U moet ook de kleine lettertjes in het aansluitingscontract lezen voordat u de deal voltooit.

2. Je stopt met verdienen zonder voorafgaande kennisgeving. Dit kan gebeuren als u niet regelmatig met uw verkopers communiceert.

Handelaren kunnen de productie van producten stoppen of stopzetten zonder hun gelieerde ondernemingen te informeren (en in sommige gevallen zelfs failliet gaan), dus zorg ervoor dat u contact houdt met uw verkopers om dit probleem te voorkomen.

Vandaag heb ik de ins-en-outs van Affiliate Marketing onderzocht en morgen zal ik voor u de mogelijkheden onderzoeken die in online winkelcentra bestaan.

Namelijk eBay en Amazon.

Houd ons in de gaten voor morgen…

Als u in de tussentijd het giswerk wilt wegnemen om uw bedrijf online te laten groeien, klik dan hier voor de ultieme snelkoppeling.

Bron: Eric T Dahl

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie