Een eerlijke recensie van de sociale ADR WordPress-plug-in

Een eerlijke recensie van de sociale ADR WordPress-plug-in

Oké, dus Social ADR is niet echt een WordPress-plug-in zoals mensen dachten, maar veel mensen die WordPress gebruiken om online bedrijven te ontwikkelen, zullen de Social ADR-tool gebruiken als een belangrijke hoeksteen van hun succes. Mensen die het nu gebruiken, zeggen dat ze niet zonder kunnen.

Voor degenen die er meer over willen weten, zal deze review uitleggen wat het doet. Het zal de kenmerken en voordelen uitleggen van deze vaak verkeerd geïnterpreteerde tool, dat veel mensen de voordelen ervan beginnen in te zien en het voor zichzelf gaan gebruiken.

Dit zogenaamde Sociale ADR WordPress-plug-in is, zoals gezegd, geen plug-in, maar iets dat veel interessanter is – iets waar alle site-eigenaren van kunnen profiteren (niet alleen eigenaren van WordPress-sites). Social ADR is een online op lidmaatschap gebaseerde service voor mensen die sites hebben die zowel gratis als betaalde accounts hebben.

Het gebruik van beide accounts kan voordelen opleveren voor een site-eigenaar. Met een gratis account is er elke dag wat werk te doen (waarschijnlijk ongeveer 15-30 minuten werk), wat inhoudt dat u naar websites van andere mensen moet kijken en vervolgens de sites die u aanspreken op een sociale bladwijzer kunt zetten. Dit maakt het een dienst die werkt. De betaalde accounts betekenen minder werk.

Er zijn zelfs enkele maandelijkse betalingsplannen die SocialADR-luie accounts worden genoemd. Dit is wat je ervan zou verwachten – een dienst voor luie mensen die geen van het werk willen doen. Het enige dat u hoeft te doen, is de details van uw website toevoegen, en voor het voorrecht om een ​​maandelijks bedrag te betalen, worden uw sites door andere mensen als bladwijzer voor u gemarkeerd. Dit ontwikkelt een aantal mooie natuurlijke wijdverbreide backlinks.

Waarom het de sociale ADR WordPress-plug-in noemen?

Mensen gingen ervan uit dat het een WordPress-plug-in is, simpelweg omdat veel mensen die WordPress gebruiken dit beginnen te gebruiken, en mensen hebben in feite twee en twee bij elkaar gebracht. Over WordPress en SocialADR wordt tegenwoordig vaak tegelijk gesproken. Het ding om te onthouden is dat Social ADR door iedereen met een website kan worden gebruikt. Dus als je een gratis website hebt, of een serieuze persoonlijke site, kun je Social ADR gebruiken.

Wat zijn de voordelen van de sociale ADR-software?

Met deze software kunt u uw website promoten, zodat u kunt proberen hoger in de zoekmachines te komen voor verschillende trefwoorden of woordgroepen. Een ding dat vaak wordt gedacht, is dat de zoekmachines de neiging hebben om links van moderne sociale sites te waarderen die vaak door miljoenen mensen worden gebruikt. Het hoort bij hun strategie om de concurrentie voor te blijven. In feite is het belangrijk voor de zoekmachines dat ze alleen relevante resultaten leveren van sites die mensen graag gebruiken.

Als Google alleen resultaten van een geschiedenissite zou laten zien wanneer iemand om informatie over de nieuwste iPhone zou vragen, zouden ze niet erg populair zijn. Dus onthoud dat dit niet de Social ADR WordPress-plug-in wordt genoemd. Het werkt met WordPress-sites maar het werkt ook net zo goed met andere sites. Het is een online stukje software dat u wellicht een nuttige aanvulling vindt.

Bron: Shaun Baird

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie