Een geheime ondergrondse stad van de Andes?

Een geheime ondergrondse stad van de Andes?

Er zou een hightech, geheime stad bestaan ​​in een afgelegen junglekrater in Zuid-Amerika. Zo ja, wie zijn dan de wetenschappers die dit James Bond-achtige superfort runnen?

Het verhaal begint met de grote Italiaanse wetenschapper Guglielmo Marconi (1874 – 1973), een voormalig leerling van Nikola Tesla. Marconi studeerde radiotransmissietheorie bij Tesla en maakte zijn eerste radiotransmissie in 1895. Marconi en Tesla zijn beide geaccrediteerd voor de uitvinding van de radio. Marconi’s historische radiotransmissie maakte gebruik van een Heinrich Hertz-vonkenvanger, een Popov-antenne en een Edoliard Bramely-coherer voor zijn eenvoudige apparaat dat later de modemradio zou worden.

Marconi was in zijn latere jaren een mysterieuze man en stond erom bekend experimenten uit te voeren, waaronder anti-zwaartekrachtexperimenten, aan boord van zijn jacht Electra. Marconi’s jacht was een drijvend superlaboratorium, van waaruit hij in 1930 signalen de ruimte in zond en lichten aanstak in Australië. Hij deed dit met de hulp van een Italiaanse natuurkundige genaamd Landini door golftreinsignalen door de aarde te sturen, net zoals Nikola Tesla had gedaan. gedaan in Colorado Springs.

In juni 1936 demonstreerde Marconi aan de Italiaanse fascistische dictator Benito Mussolini een golfkanon dat als verdedigingswapen kon worden gebruikt. In de jaren dertig werden dergelijke apparaten gepopulariseerd als ‘doodstralen’, zoals in een gelijknamige Boris Karloff-film. Marconi demonstreerde de straal op een middag op een drukke snelweg ten noorden van Milaan. Mussolini had zijn vrouw Rachele gevraagd om precies om half vier ’s middags ook op de snelweg te zijn. Marconi’s apparaat zorgde ervoor dat de elektrische systemen in alle auto’s, inclusief die van Rachele, defect raakten. De automotoren zouden een half uur niet werken, terwijl haar chauffeur en andere automobilisten hun brandstofpompen en bougies controleerden. Om 3.35 konden alle auto’s weer starten. Rachele Mussolini publiceerde dit verslag later in haar autobiografie.

Mussohni was heel blij met Marconi’s uitvinding, maar er wordt gezegd dat paus Pius XI hoorde over de uitvinding van de verlammende stralen en stappen ondernam om Mussolini te laten stoppen met Marconi’s onderzoek. Volgens de volgelingen van Marconi nam Marconi in 1937 zijn jacht mee naar Zuid-Amerika, nadat hij zijn eigen dood in scène had gezet. Een aantal Europese wetenschappers zou met Marconi zijn meegegaan, waaronder Landini. In 1937 waarschuwde de enigmatische Italiaanse natuurkundige en alchemist Fulcanelli Europese natuurkundigen voor de ernstige gevaren van atoomwapens, en verdween een paar jaar later op mysterieuze wijze. Hij zou zich hebben aangesloten bij Marconi’s geheime groep in Zuid-Amerika. Achtennegentig wetenschappers zouden naar Zuid-Amerika zijn gegaan, waar ze een stad bouwden in een uitgedoofde vulkanische krater, in de zuidelijke jungle van Venezuela. In hun geheime stad, gefinancierd door de grote rijkdom die ze tijdens hun leven hadden gecreëerd, zetten ze Marconi’s werk op zonne-energie, kosmische energie en anti-zwaartekracht voort. Ze werkten in het geheim en apart van de naties van de wereld, bouwden vrije-energiemotoren en uiteindelijk schijfvormige vliegtuigen met een vorm van gyroscopische anti-zwaartekracht. Er wordt gezegd dat de gemeenschap toegewijd is aan universele vrede en het algemeen welzijn van de hele mensheid. In de overtuiging dat de rest van de wereld onder controle staat van energiebedrijven, multinationale bankiers en het militair-industriële complex, zijn ze geïsoleerd gebleven van de rest van de wereld en hebben ze subversief gewerkt om vrede en schone, ecologische technologie op de wereld te bevorderen.

We hebben informatie over deze verbazingwekkende hightechstad uit een aantal bronnen. In Zuid-Amerika is het verhaal een veelvoorkomend onderwerp onder bepaalde metafysische groepen. Zegt de Franse schrijver Robert Charroux in zijn boek The Mysteries of the Andes (1974, 1977 Avon Books), “… de Ciudad Subterranean de los Andes (CSA), die in privé Caracas naar Santiago wordt besproken.” Charroux vertelt het verhaal van een Mexicaanse journalist genaamd Mario Rojas Avendaro die de Ciudad Subterranean de los Andes (ondergrondse stad van de Andes) onderzocht en tot de conclusie kwam dat het een waargebeurd verhaal was. Avendaro werd benaderd door een man genaamd Nacisso Genovese, die een leerling van Marconi was geweest en natuurkundeleraar was op een middelbare school in Baja, Mexico.

Genovese was van oorsprong een Italiaan en beweerde vele jaren in de Ciudad Subterranean de los Andes te hebben gewoond. Ergens aan het eind van de jaren vijftig schreef hij een obscuur boek met de titel My Trip To Mars. Hoewel het boek nooit in het Engels is verschenen, verscheen het wel in verschillende Spaanse, Portugese en Italiaanse edities. Genovese beweerde dat de stad met grote financiële middelen was gebouwd, ondergronds was en betere onderzoeksfaciliteiten had dan enige andere onderzoeksfaciliteit ter wereld (tenminste in die tijd). In 1946 gebruikte de stad al een krachtige verzamelaar van kosmische energie, de essentiële component van alle materie, volgens de theorieën van Marconi.

“In 1952”, aldus Genovese, “reisden we boven alle zeeën en continenten in een vaartuig waarvan de energievoorziening continu en praktisch onuitputtelijk was. Het bereikte een snelheid van een half miljoen mijl per uur en weerstond enorme druk, nabij de grens van weerstand van de legeringen waaruit het bestaat. Het probleem was om het op het juiste moment te vertragen.” Genovese plaatste de stad in een krater op dertienduizend voet in de jungle-bergen van de Amazone. Genovese beweerde dat vluchten naar Mars werden gemaakt in hun ‘vliegende schotels’ en dat deze geheime stad nog steeds bestaat!

Er zijn veel meldingen geweest van UFO’s in Zuid-Amerika, vooral langs de rand van de bergachtige oerwouden van de oostelijke Andes, van Bolivia tot Venezuela. Is het mogelijk dat sommige van deze UFO’s anti-zwaartekrachtvaartuigen zijn van de Ciudad Subterranean de los Andes? In het licht van zeer betrouwbare bronnen die beweren dat een ‘laatste bataljon’ Duitse soldaten in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog via een onderzeeër naar Antarctica en Zuid-Amerika is ontsnapt, is het mogelijk dat de Duitsers hightech-supersteden hebben in de afgelegen jungles ook van Zuid-Amerika. Een aantal moderne militaire historici, zoals kolonel Howard Buechner, auteur van Secrets of the Holy Lance en Hitler’s Ashes, beweren dat de Duitsers tijdens de oorlog al bases hadden gebouwd in Queen Maud Land, tegenover Zuid-Afrika. Daarna. Duitse U-boten, in sommige rapporten maar liefst 100, brachten belangrijke wetenschappers, vliegeniers en politici naar het laatste fort van nazi-Duitsland. Twee van deze U-boten gaven zich drie maanden na de oorlog in Argentinië over.

In 1947 viel de Amerikaanse marine Antarctica binnen, voornamelijk Queen Maud Land met admiraal Byrd aan het bevel. De Amerikanen werden verslagen en verschillende straaljagers van de vier vliegdekschepen zouden zijn neergeschoten door schijfvormige vaartuigen. De marine trok zich terug en keerde pas in 1957 terug. Volgens het boek Chronicle of Akakor, een boek dat voor het eerst in het Duits werd gepubliceerd door de journalist Karl Brugger, had een Duits bataljon hun toevlucht gezocht in een ondergrondse stad op de grens van Brazilië en Peru. Brugger werd vermoord in de buitenwijk van Rio de Janeiro in de buurt van Panema in 1981. Terwijl de geheime steden van Zuid-Amerika vliegende schotels vervaardigen en strijden tegen de huidige machten van de wereld vanuit hun verborgen jungleforten, klinkt misschien te veel als de plot van een James Bond-film, het lijkt op feiten gebaseerd!

Misschien zal een laatste confrontatie tussen het ‘laatste bataljon’ en het huidige politieke systeem een ​​strijd zijn met vliegende schotels en op de ruimte gebaseerde wapensystemen. Welke rol zullen de vreedzame wetenschapper-filosofen van de geheime ondergrondse stad van de Andes spelen in de komende veranderingen op planeet Aarde?

Bron: Jeff L Hudson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie