Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Een insecticidespray moet met voorzorg worden behandeld

De recente gebeurtenissen die de meesten van ons bang maakten met betrekking tot dengue en andere ziekten veroorzaakt door ziektedragende insecten, hebben ons ertoe gebracht een insecticidespray te kopen. Het is erg handig omdat we alleen een specifiek gebied, zoals een slaapkamer, kunnen besproeien om muggen te verjagen. Naast muggen kan het ook kakkerlakken, teken en andere insecten doden. Omdat de meeste ook schadelijk zijn voor mensen, zijn er al insecticiden op waterbasis die niet zo schadelijk zijn, wat best handig is voor thuisgebruik. Maar het is altijd het beste om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het gebruik van insecticiden, van welke soort dan ook.

Insecticide spray wordt ook gebruikt om ongedierte kwijt te raken bij het verzorgen van de gewassen. We weten allemaal dat insecten worden aangetrokken door groenten en fruit en insecten zijn een van de problemen die al heel lang bestaan. In feite zijn dit soort sprays voor de meesten van ons door de hemel gestuurd, wat onze positie in het leven ook is.

Een advies dat ik je kan geven bij het gebruik van een insecticide spray is om altijd het etiket op de achterkant van de spuitbus te lezen. Afgezien van het etiket, moet u ook de instructie lezen en hoe u deze moet gebruiken voor maximale effectiviteit en om het veiliger voor u te maken. Wees altijd voorzichtiger dan de meeste, vooral wanneer u kinderen en huisdieren in huis heeft, zelfs als het product veilig is bewezen. Je kunt er nooit zeker van zijn hoe schadelijk de effecten zijn. We willen allemaal veilig zijn dan sorry, dat is de reden waarom we in de eerste plaats een insecticide-spray hebben meegenomen en dat is om ons veilig te houden.

Bron: Cheryl Forbes

  • Gerelateerde Tags: