Een korte blik op de functies van Microsoft Office 2019

Een korte blik op de functies van Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2019 zit vol met veel nieuwe functies. In dit artikel gaan we kijken naar de verbetering die in de nieuwe aflevering is geïntroduceerd. Afgezien hiervan zullen we enkele belangrijke functies bespreken die de nieuwe versie met zich meebrengt. Lees verder om erachter te komen wat de nieuwe release voor jou in petto heeft.

1. Presentatiefuncties op het volgende niveau

Hoewel PowerPoint op de lijst staat van de meest populaire presentatieoplossingen die we hebben, kunnen experts het beschouwen als een verouderde applicatie. Deels komt dit door krachtigere oplossingen waar ze voor kunnen gaan, wat we allemaal verwachten van nieuwe versies.

Microsoft heeft in deze nieuwe aflevering geavanceerde presentatiefuncties toegevoegd, zoals zoom- en Morph-mogelijkheden. Hierdoor creëer je een complexe, dynamische presentatie. Hoewel deze functies deel uitmaken van Microsoft 365, zijn ze niet toegankelijk voor de gebruikers van Office 2016.

2. Betere gegevensanalyse

Wat betreft data-analyse en -beheer, is Excel de regel. Office 2019 heeft echter een aantal krachtigere functies, zoals verbeterde PowerQuery, PowerPivot, nieuwe grafieken en nieuwe formules, om er maar een paar te noemen.

Als je van Excel houdt, wedden we dat je dolgelukkig zult zijn door de nieuwe functies van Office 2019 te bekijken.

3. Verbeterde inktfuncties

Als u een regelmatige gebruiker van Microsoft Surface bent, kent u het belang van de digitale pen. Met deze tool kun je krabbelen, notities maken en tekenen op het scherm van je apparaat. Office 2019 heeft nieuwe functies voor alle toepassingen die het biedt, zoals kanteleffecten en drukgevoeligheid. Er zijn dus talloze inktfuncties waar u het meeste uit kunt halen als u deze versie krijgt.

4. Eenvoudiger e-mailbeheer

Als u zich zorgen maakt over uw e-mailbeheer, bent u misschien een fervent gebruiker van Outlook. Wat e-mailbeheer betreft, kan Office 2019 uw werk een stuk eenvoudiger maken dan voorheen. De nieuwe aflevering wordt geleverd met veel nieuwe functies die het voor u veel gemakkelijker kunnen maken om uw e-mailcampagnes te beheren. Hieronder vindt u enkele van de nieuwe functies die de nieuwe versie biedt:

  • Reiskaarten

  • Gefocuste inbox

  • @vermeldingen

  • Kantoorgroepen

  • Bijgewerkte visitekaartjes

Volgens Microsoft kunnen deze toevoegingen gebruikers helpen om hun e-mailbeheer veel efficiënter te regelen. Daarom, als u ervoor kiest om de volledige versie te krijgen, raden we u aan uw exemplaar te activeren. Dit zal u helpen om het meeste uit deze aflevering te halen om aan uw behoeften te voldoen.

Ga voor Office 2019

Kortom, met Office 2019 geniet je van heel wat nieuwe features. Dit maakt uw kantoortaken veel gemakkelijker dan voorheen. Bovendien kunt u veel tijd en moeite besparen, omdat dezelfde taken minder tijd in beslag nemen dan voorheen. Het enige dat u hoeft te doen, is de proefperiode van 7 dagen gratis uitproberen. Als u na de proefperiode denkt dat de nieuwe versie de moeite waard is, kunt u uw applicatie activeren. We wedden dat u geen spijt zult krijgen van uw beslissing.

Bron: Abdul Waheed Zafar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie