Een kunstmatige intelligente onbemande eenwieler bouwen

Een kunstmatige intelligente onbemande eenwieler bouwen

Is het mogelijk om een ​​onbemande eenwieler met kunstmatige intelligentie te bouwen? We weten dat het moeilijk is voor de mens om zonder oefening op een eenwieler te rijden, omdat het balans en coördinatie vereist. Het bouwen van een kunstmatige intelligente onbemande eenwieler zal geen gemakkelijke klus zijn en op dit moment hebben zelfs de beste robotica-wetenschappers en de toponderzoekers nog maar een motorfiets gebouwd die zichzelf kan besturen zonder om te vallen. En zelfs dat is problematisch omdat het af en toe omvalt.

Welnu, ik stel voor om een ​​kunstmatig intelligente onbemande eenwieler te bouwen met gewichten die rondbewegen om hem altijd rechtop te houden zonder dat de berijder erop zit. Hoe vraag je dat? Welnu, ik stel voor hetzelfde systeem te gebruiken, dat in de Segway-scooter zit, waardoor de scooter niet naar voren of naar achteren valt en de staande rijder dumpt.

Vervolgens stel ik een motor voor op de steel boven het wiel die met dit apparaat is verbonden, die het wiel stopt en beweegt om te voorkomen dat het naar achteren of naar voren valt. Welnu, ik stel voor om iets dat eruitziet als het stuur van een kapitein op een oud houten schip, op de voorsteven te plaatsen die naar de stoel leidt waar geen berijder zal zitten.

Bovendien stel ik voor om dit wiel uit aluminium te maken en hol met gewichten erin. Met het computersysteem bevestigd aan een niveau, dat laat zien dat de eenwieler in een andere richting valt dan voorwaarts in achterwaarts, zal het een gewicht initiëren om naar de andere kant te gaan waar de eenwieler valt.

Ik ben er vrij zeker van dat we een kunstmatige intelligente onbemande eenwieler kunnen bouwen. Nu vraag je je misschien af ​​waarom? En veel mensen vragen waarom mensen bergen beklimmen en waarom ze vliegers bouwen en waarom mensen zelfs bestaan. Ik zeg waarom niet? Zou je die logica vandaag met mij willen argumenteren? Denk aan dit alles anno 2006.

Bron: Lance Winslow

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie