Een lens op 4 van de beste VPN-serviceproviders zetten

Een lens op 4 van de beste VPN-serviceproviders zetten

Er zijn letterlijk tientallen redenen waarom u virtual private networking (VPN) zou moeten gebruiken. Enkele van de voordelen zijn:

  • Mogelijkheid om uw internetactiviteit te verbergen voor uw ISP

  • Als u openbare wifi gebruikt, moet u uzelf kunnen beschermen tegen hackers

Hoewel er veel VPN-serviceproviders op de markt zijn, zullen ze u niet allemaal de service geven die u verdient. Hier zijn enkele van de beste providers die u zou moeten overwegen:

Express VPN

Het is door miljoenen mensen verkozen tot de beste VPN-service. Dit komt door de geweldige functies die het biedt.

Het heeft servers in meer dan 78 landen over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat de snelheden top zijn, zodat je je favoriete video’s snel kunt streamen en downloaden.

De VPN-software is compatibel met een breed scala aan besturingssystemen, waaronder: Mac, iOS, Android, Windows en Linux. U hoeft alleen de app te downloaden die compatibel is met uw apparaat.

In tegenstelling tot andere serviceproviders houdt Express VPN geen gebruikslogboeken bij; daarom hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw privégegevens in gevaar komen.

De serviceplannen van de serviceprovider worden geleverd met onbeperkte bandbreedte. Dit elimineert de zorgen van het bereiken van de maandelijkse limiet.

verberg mijn kont

De software wordt beheerd door een Brits bedrijf en maakt gebruik van OpenVPN. Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen is dat de interface gemakkelijk te navigeren is. Dit maakt het ideaal voor gebruikers die nog nooit eerder VPN-services hebben gebruikt.

Het is compatibel met een breed scala aan besturingssystemen. Of u nu een Android- of Windows-apparaat gebruikt, u krijgt een app die compatibel is met uw apparaat.

De serviceprovider is er trots op een technisch ondersteuningsteam te hebben dat u zal helpen met elke vraag die u heeft.

IPVanish

Het wordt gerund door een Amerikaans bedrijf en een van de geweldige functies is de eenvoudige en duidelijke interface. Dit maakt de software ideaal voor de beginnende gebruiker.

Net als bij Express VPN worden de serviceplannen geleverd met onbeperkte bandbreedte. Het is ook compatibel met een aantal apparaten, waaronder: Linux-systemen, Mac, Windows en Android.

Een van de grootste tekortkomingen is dat het niet compatibel is met het iOS-besturingssysteem.

Sterke VPN

Strong VPN bestaat sinds 1994 en heeft veel aantrekkelijke eigenschappen. Een van de kenmerken is dat het meer dan 383 servers heeft, waardoor u hoge verbindingssnelheden krijgt.

De serviceplannen hebben geen bandbreedtelimieten; daarom hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw maandelijkse limiet bereikt.

Om de klantenservice gemakkelijk te bereiken, heeft de serviceprovider veel platforms ontworpen die u kunt gebruiken. U kunt gebruik maken van live chat, e-mail of zelfs bellen. De klantvertegenwoordigers zijn 24/7 bereikbaar; daarom kunt u op elk moment van de dag of nacht hulp krijgen.

Conclusie

Dit zijn enkele van de beste VPN-serviceproviders. U hoeft alleen maar te onderzoeken en af ​​te rekenen met de aanbieder die binnen uw budget valt en u de beste service biedt.

Bron: Uzma Intkhab

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie