Een onbevooroordeelde recensie over de snelkoppelingen van Jeff Paul naar het Internet Millions-systeem

Een onbevooroordeelde recensie over de snelkoppelingen van Jeff Paul naar het Internet Millions-systeem

Wat is Jeff Paul’s Shortcuts to Internet Millions-systeem?

Jeff Paul’s Shortcuts to Internet Millions-systeem beweert een individu te helpen een enorm online inkomen te genereren door heel weinig werk te doen. Het pakket wordt verkocht voor $ 39,95 en bevat dvd’s, boeken en andere bronnen zoals Automated Income, een gids voor meer dan 100 manieren om geld te verdienen op internet.

Dus, biedt het programma Shortcuts to Internet Millions diepgaande informatie over het onderwerp of is het slechts een introductie van online verkoop en marketing? Het pakket bevat goede informatie en er zijn legitieme mogelijkheden in de gids voor geautomatiseerd inkomen. Het pakket biedt echter geen oplossing voor de enorme hoeveelheid informatie die nodig is om online inkomsten te gaan genereren, waardoor een verkeerd beeld ontstaat van de hoeveelheid werk die nodig is om succesvol te zijn.

Werkt het Shortcuts to Internet Millions-systeem van Jeff Paul echt?

Als een persoon was uitgerust met alleen de informatie die in dit systeem wordt verstrekt, zou hij hoogstwaarschijnlijk geen functionele online inkomstenstroom kunnen opzetten. Dit programma is echter een middel om de wereld van online marketing te ontdekken. De gids geeft zeker praktijkvoorbeelden van bewezen successen, maar ze zijn kort en bieden niet echt een alomvattende of systematische benadering voor het opbouwen van een online bedrijf.

Wat dit systeem onderscheidt van andere is dat het 10 “internet business sites” bij het pakket bevat. De sites zijn zonder twijfel nutteloos. De reden hiervoor is dat de URL’s voor de vooraf gemaakte sites zo lang zijn dat niemand de site ooit zal bereiken. Het meest cruciale aspect van online marketing is websiteverkeer, wat in feite het aantal mensen is dat een site bezoekt. Er worden verschillende technieken gebruikt om traffic te genereren, die geen van alle in het pakket voldoende worden besproken om nuttig te zijn voor de aspirant internetondernemer. Dit is een probleem dat niet ongewoon is bij het omgaan met beroemde marketinggoeroes en de systemen die ze verkopen. Vaak bieden ze niet de juiste informatie of de juiste hoeveelheid ervan. Een echt alomvattende aanpak om serieus online op de markt te komen, houdt normaal gesproken in dat je werkt met iemand die ervaring heeft in het veld.

Kun je je voorstellen dat je een internetbedrijf begint, of wat dan ook. Waar moet een aspirant-ondernemer beginnen? De vraag zou eigenlijk moeten zijn met wie ze moeten beginnen. Een bedrijf starten met de hulp van iemand die ervaring heeft en al de nodige leercurve heeft doorlopen voor een legitiem en bewezen model voor succes, is het best mogelijke wat een individu kan doen. Veel mensen zijn op zoek naar een uitweg uit hun huidige financiële situatie. Dit is volkomen begrijpelijk en het internet is eerlijk gezegd een geweldige manier om dit te doen. Maar overweeg alstublieft meer geloofwaardige bronnen, over het algemeen bieden infomercials nooit een volledig alomvattende benadering.

Bron: Christopher Castillo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie