Een ongebruikelijke manier om rijk te worden – Creëer een rommelmarkt-imperium voor kleine bedrijven met groothandelsproducten

Een ongebruikelijke manier om rijk te worden – Creëer een rommelmarkt-imperium voor kleine bedrijven met groothandelsproducten

FEIT: Veel mensen verdienen $ 1.000 per dag (dat is $ 104.000 per jaar) door alleen maar te verkopen op rommelmarkten en ruilbeurzen in het weekend. (Ik heb op sommige dagen zelfs meer verdiend.) De meeste mensen denken dat we gewoon een stel arme mensen zijn die proberen een extra dollar te verdienen, en dat is precies wat we willen dat ze denken.

Wat weten wij dat jij niet weet? Wat zijn onze geheimen? Kun jij het?

Ja. Iedereen kan op rommelmarkten verkopen en rijk worden… en ik ga je hier precies vertellen hoe.

Een vlooienmarktverkoper worden is gemakkelijk en betaalbaar. Uw uitgaven zijn de kosten van uw koopwaar en ruimtehuur. De dagelijkse huur voor een buitenruimte kan zo laag zijn als $5-$10 per dag. Veel mensen beginnen met het verkopen van gebruikte artikelen en gaan over tot het verkopen van gloednieuwe artikelen die zijn gekocht bij groothandelsbedrijven. Nieuwe artikelen verkopen twee-op-één meer dan gebruikte artikelen en hebben een hogere winstratio.

De meeste mensen hebben al een tafel of twee die ze mee kunnen nemen. Ik begon eigenlijk mijn rommelmarkt en ruilhandel met slechts $ 200 en een paar kaarttafels die ik had geleend. Ik verdien nu elke maand duizenden dollars zonder mankeren. (Natuurlijk, hoe meer geld je hebt om merchandise te kopen, hoe sneller je nieuwe bedrijf zal groeien.)

De sleutel is om uw nieuwe bedrijf te laten groeien. Dood het niet door er alle winst uit te halen! Ik stel voor dat je een baan of een andere bron van inkomsten hebt om je kosten van levensonderhoud te dekken gedurende ten minste de eerste zes maanden na het starten van je nieuwe bedrijf.

Er is een oud gezegde in deze business: ‘Hoe meer je hebt, hoe meer je verkoopt.’ Geloof me, het is waar! Neem dat ter harte en steek al uw winst in het kopen van meer merchandise, zodat u het volgende weekend nog meer te verkopen heeft.

Naar wie denk je dat de meeste shoppers zullen gaan, de man die daar zit met vier items op een enkele kaarttafel of drie ruimtes aan de andere kant van het gangpad van hem letterlijk geladen met miljoenen verschillende items? Als je denkt dat je genoeg koopwaar hebt, heb je dat niet.

Als u uw winst gebruikt om uw bedrijf op te bouwen en elke week meer handelswaar koopt, duurt het niet meer dan een paar maanden voordat uw verkopen snel toenemen en u een deel van de winst voor uzelf kunt houden zonder het te doden.

Als je in een noordelijk klimaat leeft dat koud is in de winter of een zuidelijk klimaat dat heet en vochtig is in de zomer, dan zou je kunnen overwegen om een ​​ruimte in een rommelmarktgebouw te huren. Ja, uw ruimtehuur zal een beetje stijgen, maar u zult het voordeel hebben van verwarming en airconditioning (comfortabele shoppers geven meer geld uit), evenals een veilige omheining voor uw tafels en koopwaar tijdens de week wanneer de markt gesloten is .

Zodra uw eerste kleine bedrijf goed draait, kunt u de winst gebruiken om een ​​tweede klein bedrijf te openen op dezelfde vlooienmarkt of ruilbeurs, waarbij u een ander soort koopwaar verkoopt. Uitbreiden is net zo eenvoudig als het huren van een andere ruimte en het inhuren van iemand om het voor u te runnen. Nogmaals, uw kosten zijn alleen koopwaar en ruimtehuur en wat u ook betaalt voor uw hulp. (Wees goed voor hen en zij zullen heel goed voor u zijn.) Net als bij uw eerste bedrijf, stop de winst terug in uw tweede bedrijf en laat het groeien.

Met de winst van twee kleine bedrijven kunt u gemakkelijk een derde klein bedrijf openen. Doe hetzelfde als voorheen en laat uw derde bedrijf groeien. Steek het geld er weer in door meer merchandise te kopen.

Open dan een vierde, een vijfde, een zesde klein bedrijf op dezelfde vlooienmarkt. Het is niet alleen mogelijk, maar bijna gegarandeerd dat als u dat doet, u in minder dan een jaar uw eigen kleine bedrijfsimperium zult creëren en een jaarlijks inkomen van meer dan $ 100.000 zult hebben, na aftrek van kosten.

Als u de winst gewoon weer in uw eerste nieuwe bedrijf stopt, groeit deze zonder nog een cent uit uw zak. Met de winst kunt u een tweede, een derde enzovoort openen. U hebt geen lening voor een klein bedrijf nodig om te beginnen.

Bovendien bent u niet beperkt tot slechts één rommelmarkt of ruilbeurs. Er kunnen andere markten zijn binnen 20 of 30 mijl van u, waar u precies hetzelfde kunt doen en uw inkomsten kunt vermenigvuldigen.

Als u deze eenvoudige maar effectieve formule volgt, duurt het niet lang voordat u zelf kunt stoppen met verkopen op rommelmarkten en gewoon manager kunt worden, toezicht houdt op uw kleine bedrijfsimperium en tussenbeide komt om uw werknemers pauzes te geven.

Als je eenmaal een heel goed inkomen hebt verdiend, overweeg dan andere manieren om je geld te investeren om nog meer winst te maken, zoals het openen van je eigen groothandel en het verkopen van koopwaar aan vlooienmarktverkopers en nog meer verdienen.

Rommelmarkten en ruilbeurzen zijn een uitstekende locatie waar de gemiddelde persoon zijn eigen kleine bedrijf kan starten en rijk kan worden door een klein bedrijfsimperium te creëren.

Bron: Allen Farlow

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie