Een persoonlijke financiële beoordeling doen

Een persoonlijke financiële beoordeling doen

Om de top van de investeringsberg in onroerend goed te bereiken, zult u alle beschikbare hulpmiddelen in uw financiële gereedschapsgordel willen en moeten gebruiken. Hoewel je in theorie een huis kunt bouwen met slechts een paar gereedschappen, kan de kwaliteit van het huis eronder lijden als je niet over bepaalde gespecialiseerde gereedschappen beschikt. Hetzelfde geldt wanneer u uw onroerendgoedtransacties probeert te financieren.

Ten eerste een kernwaarheid in onroerend goed: u hoeft geen echt krediet te hebben of toegang te hebben tot een hoop contant geld om een ​​fortuin te verdienen als vastgoedbelegger. Maar als je dat doet, bereik je het beloofde land veel sneller.

Omdat uw uiteindelijke doel is om een ​​dikke vastgoedportefeuille te creëren en een groot maandelijks restinkomen dat binnenkomt, ongeacht of u besluit om elke ochtend uit bed te komen of om uit te slapen, wilt u ervoor zorgen dat uw financiën zijn in een maximale gezondheidstoestand. Dat vereist dat u uw financiën een intensieve controle geeft, net zoals uw persoonlijke arts zou doen om ervoor te zorgen dat u het toonbeeld van een goede gezondheid bent.

Stap één: kom in de juiste gemoedstoestand

De meest cruciale stap bij het analyseren van uw financiële situatie ligt in het besef dat de manier waarop u geld en financiële beslissingen benadert, een enorme rol speelt in uw uiteindelijke succes of falen. Als je een bewezen staat van dienst hebt in het jezelf in de voet schieten met slechte financiële beslissingen, is het absoluut noodzakelijk dat je een radicale ommezwaai maakt en je bestedingspatroon verandert.

Als je een hoop geld verspilt aan het downloaden van muziek, dagelijks uitgeeft aan te dure gastronomische koffie, of als je met de voornaam bij Walmart bent, heb ik een nieuwsflits voor je: je budget bevat meer varkensvlees dan een uitgavenrekening van het Congres. Door veel van het afval uit uw persoonlijke economie te halen, kunt u geld uit het niets genereren dat u voor veel betere doeleinden kunt gebruiken dan onmiddellijke bevrediging. In plaats daarvan kun je je leven ten goede veranderen. Maar de keuze is alleen aan jou om te maken.

Stap twee: onophoudelijk kosten besparen

Als je aan het eind van de maand klaar bent met het betalen van rekeningen, heb je dan meestal contant geld over, of heb je de neiging om alles binnen een dag of twee van de betaaldag uit te geven – en dan door te strompelen tot je volgende salaris binnenkomt? De meeste mensen geven het leeuwendeel van hun salaris uit aan rekeningen, eten en andere benodigdheden. Als ze geluk hebben, kunnen ze een paar dollar opzij zetten voor een regenachtige dag. Het verschil tussen degenen die controle hebben over hun financiën en degenen wiens financiële leven in de war is, is dat controle hebben betekent controle nemen en controle houden. Hoewel veel mensen moeite hebben met het verhogen van hun inkomen, is het mogelijk om de uitgaven te verminderen. Om dat te doen, moet u grip krijgen op uw uitgaven en delen van uw budget identificeren die kunnen worden teruggebracht. Hoewel dit niet het meest sexy gespreksonderwerp is, is het absoluut essentieel voor uw uiteindelijke succes als vastgoedbelegger. Het budgetteren van maandelijkse uitgaven en alleen uitgeven wat op uw lijst staat, is een van de moeilijkste aspecten om controle over uw financiële leven te krijgen. Door onnodige uitgaven te elimineren, bereikt u uw doelen sneller. Hier zijn een paar ideeën om u op weg te helpen:

Gut het kabelvarken: Klopt; annuleer uw kabel. Je klaagt constant dat er toch niets goeds aan is, toch? Praat in plaats daarvan met uw partner, maak een wandeling, luister naar een podcast of lees een goed investeringsboek.

Snijd uw mobiele telefoonabonnement op maat: De meeste mensen laden dure en verkwistende aanbiedingen voor mobiele telefoons op. Onbeperkt sms’en, mobiel internet en massale belabonnementen zijn geweldig, maar de meeste mensen gebruiken niet alle functies van hun telefoon. Moet je mobiel browsen, of is het gewoon speelgoed dat je gebruikt om YouTube-video’s te bekijken terwijl je iets anders zou moeten doen? Heb je onbeperkt sms’en nodig, of kun je je duimen rust gunnen als het je $ 20 per maand bespaart?

Doorloop uw creditcardafschrift: Kijk of je maandelijks terugkerende kosten hebt. Zijn het items die je nodig hebt? Het kan zelfs zijn dat u elke maand een paar kleine kosten heeft waarvan u bent vergeten u aan te melden. Elimineer degene die niet nodig is en houd ze bij om ervoor te zorgen dat u geen geld uit het raam gooit.

Blijf uit de drive-through – Je taille en je portemonnee zullen je dankbaar zijn. Deze vaak dagelijkse uitstapjes naar McDonald’s en andere fastfoodrestaurants zijn dodelijk voor je gezondheid en je budget, soms voor een bedrag van $ 5- $ 10 per reis. Dit geldt ook voor koffie. Caribou en Starbucks zijn verleidelijk, maar moet je echt elke dag stoppen voor een kopje koffie van $ 5, of zou je geld besparen door thuis wat te maken?

Stap drie: overmatige schulden afbetalen

Een ander gebied dat u waarschijnlijk tegenhoudt, zijn buitensporige schulden. Hoge creditcardsaldi, creditcardsaldo’s en computerbetalingen zijn voor miljoenen van ons een feit van het leven. Als ze je echter financieel tegenhouden, moeten ze de weg van de 8-track tape volgen en zich aansluiten bij de groeiende lijst van dingen die ooit een nuttig doel hadden en nu niet meer hebben. Doe extra betalingen, houd een werfverkoop of doe wat nodig is om buitensporige schulden weg te werken. Als u het geld niet kunt vinden om sommige van deze rekeningen af ​​te betalen, consolideer ze dan, of voer op zijn minst grotere betalingen uit. Als wat in uw portemonnee zit, creditcards, teveel van uw geld opslorpen, is het tijd om de controle over te nemen en uw financiële belangen te beschermen. Niemand anders zal dat doen.

Stap vier: controleer uw kredietrapport en score

Hoe ziet uw kredietgeschiedenis eruit? Heeft u een lange staat van dienst in het consequent op tijd betalen van uw rekeningen of heeft u de neiging veel van uw rekeningen te laat te betalen, of helemaal niet? Als u bent zoals de meeste mensen, ligt uw record voor het tijdig betalen van facturen ergens in het midden. De eerste stap bij het maken van die beslissing is om uw kredietrapport te onderzoeken en erachter te komen wat uw kredietscore is. Zodra u die details kent, kunt u aan de slag gaan om uw kredietwaardigheid te verbeteren en uw financiën te positioneren om te profiteren van vastgoedmogelijkheden wanneer deze zich aan u voordoen. Het goede nieuws is dat u geen klein fortuin hoeft uit te geven voor het verkrijgen van uw kredietrapport. De federale regering had eindelijk een pro-consumentenidee dat logisch is. De drie grote kredietinformatiebureaus, Experian, TransUnion en Equifax, hebben de handen ineen geslagen met één website www.annualcreditreport.com waarmee u één keer per jaar gratis uw kredietrapport kunt krijgen. Of je ze alle drie tegelijk krijgt, of dat je ze spreidt zodat je elke vier maanden een andere onderzoekt, is jouw keuze. Het belangrijkste is dat u deze rapporten krijgt en ziet welke informatie erop staat. Ze zullen het grootste deel van uw krediettransacties bevatten, evenals eventuele afschrijvingen, te late betalingen, enz., samen met uw huidige saldi. Als u merkt dat uw rapport fouten, weglatingen of frauduleuze rekeningen bevat (rekeningen op uw naam die door iemand anders dan u zijn geopend), is er een mechanisme om deze boekingen te corrigeren. Omdat uw vermogen om geld te lenen en de rente die u betaalt, afhangt van de nauwkeurigheid van deze rapporten, is het in uw eigen belang ervoor te zorgen dat het verhaal van uw kredietrapport de waarheid is. Hoewel u mogelijk geen gratis kredietscores krijgt met uw gratis kredietrapporten, is het toch belangrijk dat u een goed begrip heeft van uw huidige kredietscore als onderdeel van een uitgebreid onderzoek van uw financiën. Je bent veel meer dan een nummer, maar voor een potentiële geldschieter zijn cijfers het enige dat ertoe doet. Als uw FICO-score te laag is, zijn uw kansen om een ​​leninggoedkeuring te krijgen kleiner. Met deze kennis kunt u slagvaardig optreden bij het verbeteren van uw kredietscore en het tarief en de voorwaarden die u bij al uw financiële transacties kunt eisen.

Stap vijf: uw inkomen verhogen

U heeft twee keuzes om uw inkomen te verhogen: harder werken aan uw werk of een ondernemerskans vinden die u op het pad van financieel succes kan zetten. Beleggen in onroerend goed is een beproefde methode om rijkdom, een maandelijks resterend inkomen en levensveranderende kansen te creëren.

Pine Financial Group streeft ernaar u tools te blijven geven die u vandaag in uw leven kunt gebruiken om uw inkomen te verhogen en echte, duurzame rijkdom op te bouwen. Wat je met deze kennis doet, is aan jou.

Bron: Kevin Amolsch

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie