Een winnende Google PPC-advertentie maken voor uw MLM-bedrijf

Een winnende Google PPC-advertentie maken voor uw MLM-bedrijf

Voor de netwerkmarketeer die nieuw is in online marketing, volgen hier enkele stappen die u moet volgen om betaald verkeer naar uw multi-level marketing (MLM) squeeze-pagina te leiden:

  1. Gebruik relevante zoekwoorden in uw advertentiegroep: wanneer u een zoekwoord of zoekwoordgroep kiest waarop u een advertentiegroep baseert, moeten zowel het hoofdzoekwoord als de zoekwoorden in de groep relevant voor elkaar zijn. Houd niet-relevante zoekwoorden uit de advertentiegroep. Als u de niet-relevante zoekwoorden erg belangrijk vindt, maakt u afzonderlijke advertentiegroepen rond die zoekwoorden.
  2. Maak uw advertentiegroep relevant voor uw advertentie: zorg ervoor dat u het hoofdzoekwoord niet meer dan één keer in uw advertentie gebruikt. Wanneer u dit doet, zal Google uw advertentie en advertentiegroep koppelen en helpen uw kosten per klik (CPC) te verlagen. Door uw CPC te verlagen, verlaagt u uw advertentiekosten verder.
  3. Zorg ervoor dat uw bestemmingspagina relevant is voor uw advertentie: wanneer de spiderbot van Google uw campagne scant en constateert dat uw advertentie overeenkomt met de titel van uw bestemmingspagina, wordt u beloond. Wanneer een gebruiker van een zoekmachine zoekt naar een zoekwoord dat u target, op uw advertentie klikt en vervolgens hun zoekterm ziet in de titel van de pagina waar ze zijn aangekomen, zal Google dat als relevant beschouwen.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen en uw advertentiecampagne is gestart, heeft u een aantal klikken op uw advertenties gegenereerd. Door uw CPC te verlagen, verbetert uw kwaliteitsscore. Hoe beter uw kwaliteitsscore, hoe hoger uw positie in het gedeelte met gesponsorde links van de Google-zoekmachine. Uw hogere positie in het gedeelte met gesponsorde links zal resulteren in meer kwaliteitsklikken op uw advertenties en een hogere klikfrequentie (CTR).

Wat een hoge CTR voor u, de internetnetwerkmarketeer, betekent, is dat u profiteert door meer bezoekers op uw squeeze-pagina te krijgen, uw opt-in-lijst op te bouwen en het aantal verkopen te vergroten. Als u dit advies opvolgt, zult u in Google-advertenties een groot verschil vinden tussen uw inkomsten en uw uitgaven.

Bron: Marco Abanico

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie