Een zelfstudie over het bekijken van YouTube-video’s vanaf een iPhone

Een zelfstudie over het bekijken van YouTube-video’s vanaf een iPhone

Ben je een grote fan van YouTube? Als je op mij lijkt, dan ben je eindeloos de dag bezig met het zoeken naar de nieuwste en grappigste videoclips die zijn geüpload. Nou, dankzij Apple’s iPhone hebben wij videoverslaafden nu ons gouden vlies. Met de iPhone kunnen we overal van video’s genieten.

Een van de beste functies die Apple gebruikt om de iPhone te verkopen, is de mogelijkheid om online video’s te bekijken via YouTube. Hierdoor kunnen eigenaren elke video bekijken die ze willen uit een bibliotheek van miljoenen met een constante stroom van nieuwe die elke dag worden geüpload. Het mooie van de iPhone is dat gebruikers al deze nieuwe video’s en oude favorieten kunnen ontdekken zonder een heel nieuw zoekproces te hoeven leren op het gebruiksvriendelijke platform van de iPhone.

Hier is een snelle en gemakkelijke tutorial over hoe je deze video’s kunt bekijken:

  • Tik of tik om te beginnen op het “YouTube”-pictogram op het hoofdscherm van uw iPhone. Het pictogram zou eruit moeten zien als een kleine televisie op uw scherm. Als u dit aanraakt, gaat u naar de hoofdpagina van YouTube.
  • Zodra je op de hoofdpagina van YouTube bent, zoek je de knop ‘Zoeken’ om aan de slag te gaan. Een veelgemaakte fout die de meeste beginnende iPhone-gebruikers maken, is bij het typen van trefwoorden; ze vergeten de ruimte voor trefwoorden lichtjes aan te raken. Er moet contact zijn met het trefwoordveld of je bent veel aan het typen voor niets.
  • Gebruik specifieke of brede zoekwoorden om nieuwe video’s op de YouTube-site te vinden. Het virtuele toetsenbord maakt het vrij eenvoudig om woorden in te typen die u kunnen helpen bij het vinden van een specifieke video die u wilt.
  • Nu u op de pagina “Zoekresultaten” bent, markeert u het pictogram met het label “Video” van een YouTube-resultaat dat mogelijk geschikt is voor uw zoekopdracht. Om toegang te krijgen tot de video, drukt u met uw wijsvinger op het pictogram. Alle begeleidende informatie die de video heeft, wordt weergegeven.
  • Begin met de opties voor snel afspelen door op het pictogram “Afspelen” voor de geselecteerde video te tikken. Het wordt gecentreerd aan de onderkant van het scherm. U kunt ook andere weergaveopties overslaan om direct naar de video te gaan.
  • Door de ruimte buiten het hoofdvideoscherm aan te raken, krijgt u toegang tot de YouTube- en iPhone-videotools. Met tools, zoals “Terugspoelen” en “Vooruitspoelen”, kunt u de video in uw eigen tempo bekijken. Er is ook een schuifbalk waarmee je elke plek in de video kunt kiezen om vanaf te beginnen of naar terug te gaan.
  • Met de iPhone kunt u ook uw eigen pictogrammen en videowerkbalk maken met de tool “Bewerken”. Deze functie vindt u door op het pictogram “Meer” bovenaan de telefoon te klikken.

Bron: TL Kleban

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie