Eenvoudig internetmarketinggeheim laat u precies weten waar mensen hun geld aan willen uitgeven

Eenvoudig internetmarketinggeheim laat u precies weten waar mensen hun geld aan willen uitgeven

Als u precies wilt weten wat u aan uw klanten, leads en prospects op internet moet verkopen — niet alleen wat ze zullen kopen, maar ook wat ze niet zullen kopen — dan laat dit artikel u zien hoe.

Overweeg dit:

Ik besteed een groot deel van mijn tijd aan het interviewen van internetmarketingexperts, evenals andere professionals op het gebied van verkoop, copywriting en zakendoen.

En wat ik graag doe — vooral als ik op het punt sta iemand te interviewen die “high profile” is — is een e-mail sturen naar mijn lijst en hen vertellen wie ik ga interviewen en welke vragen ze willen dat ik stel en wat ze van het interview willen leren.

Elke keer krijg ik tientallen en tientallen e-mails die precies dat doen. En dan, als het tijd is om het interview te doen, weet ik precies wat mijn luisteraars willen en ik doorloop die vragen.

Oké, dus wat heeft dit te maken met uw internetmarketingactiviteiten?

Simpel: u kunt eenvoudig dezelfde tactiek zelf gebruiken om precies te weten te komen wat uw klanten willen voordat u de kosten en het gedoe van het maken van een promotie of het ontwikkelen van productideeën doorloopt.

Met andere woorden, voordat u veel tijd steekt in het maken van een product- en verkooppraatje, waarom zou u dan niet een e-mail naar uw lijst sturen en hen vragen of ze geïnteresseerd zijn in een kort rapport over wat het onderwerp ook is van het product dat u wilt verkopen?

Kijk hoeveel mensen reageren. Als veel mensen om uw informatie vragen, kunt u deze waarschijnlijk nastreven.

Maar als je niet veel mensen krijgt die willen wat je hebt, dan is de kans groot dat niemand de informatie gaat kopen. Ik bedoel, als je het niet gratis kunt weggeven, hoe ga je het dan verkopen?

En dat is echt de sleutel om online geld te verdienen zonder veel verdriet en gedoe.

Waarom raden wat mensen willen en willen betalen, als je een beetje gratis onderzoek kunt doen om te zien wat ze willen?

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie