Eenvoudig proces om zip-bestanden op iPhone of iPad op te slaan

Eenvoudig proces om zip-bestanden op iPhone of iPad op te slaan

Om deze app te gebruiken, heb je een Bestanden-app op iOS nodig en kun je zip-bestanden rechtstreeks opslaan en downloaden naar een iPhone of iPad. Als uw versie van iOS de app Bestanden niet heeft, moet u de nieuwere versie bijwerken om deze methode te gebruiken.

Laten we, zonder uw tijd te verspillen, bespreken hoe u de zip-bestanden kunt downloaden en opslaan op iOS-apparaten.

STAPPEN OM HET SNEL TE DOEN: –

  • Om dit te doen, moet u Safari op uw iPhone of iPad starten en vervolgens naar het zipbestand gaan dat u wilt downloaden en opslaan.
  • Tik vervolgens op de link om het zipbestand zoals gewoonlijk te downloaden.
  • Nu verschijnt er een scherm in Safari met een “zip”-archief waarin wordt bevestigd dat het bestand een zip-bestand is.
  • Vervolgens krijgt u opties voor wat u met het zipbestand wilt doen, volgens uw geïnstalleerde apps op uw iOS-apparaat:
  • Tik nu op de tekstknop “Openen in ‘Bestanden'” en selecteer vervolgens een opslaglocatie om te downloaden en sla het zipbestand op die locatie op in de app Bestanden.
  • Tik in iPad op de tekstknop “Meer… ” en kies vervolgens “Opslaan in bestanden” uit de opties die daar beschikbaar zijn.
  • Nu wordt uw gedownloade zipbestand opgeslagen op de iPhone of iPad op uw opgeslagen locatie in de app Bestanden.

Het stelt je echter in staat om zip-bestanden te downloaden en op te slaan op een iPhone of iPad, helaas, de iOS Files-app en bevat geen native unzip- of zip-functie, wat betekent dat je nog steeds moet vertrouwen op een app van derden, zoals WinZip of Zip Viewer kan zip-bestanden openen en uitpakken op een iPhone of iPad.

Houd er rekening mee dat- De app Bestanden heeft directe toegang tot iCloud Drive, dus als de iPhone of iPad een Apple ID en iCloud-account deelt met een ander apparaat dat iCloud Drive gebruikt, zijn de bestanden daar ook toegankelijk, zoals op een Mac of een ander iOS-apparaat.

Het opslaan van zip-bestanden op een iPhone of iPad is tot op zekere hoogte hetzelfde als het sparen van e-mailverbindingen vanuit de iOS Mail-toepassing, en het sparen van documenten uit verschillende gebieden en andere geschreven documenten, behalve als het rapport waarnaar wordt verwezen een film of een foto is, in in dat geval, in het geval dat u probeert een afbeeldingsdocument van Safari op iPhone of van internet naar een iPhone of iPad te sparen, wordt de fotorecord op dat moment standaard opgeslagen in de Foto’s-toepassing, waar deze niet beschikbaar blijft vanuit de toepassing Bestanden , of als het een.mov-videodocument is, dan zou dat ook in de Foto’s-toepassing worden opgeslagen, maar in een Video-envelop, die om onbekende redenen bovendien lastig te bereiken is vanuit de Bestanden-toepassing van iOS.

Dat betekent niet dat u in ieder geval geen foto’s en opnames kunt sparen naar iCloud Drive en in de Bestanden-toepassing, en in het geval dat u een gecomprimeerd document met afbeeldingen of filmopnamen opslaat in Bestanden of iCloud Drive, dan die foto’s blijft ook in de toepassing Bestanden, maar het betekent alleen dat de toepassing Bestanden en iCloud Drive niet bij de foto’s en video-opnamen van de Foto’s-toepassing kunnen komen, en andersom. Misschien zal een toekomstige komst van iOS de twee documentopslaggebieden in iOS met elkaar verbinden, maar voorlopig is dat niet het geval.

Bron: John Martin

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie