Effecten van straling van elektronische gadgets op mensen

Effecten van straling van elektronische gadgets op mensen

Kijk om je heen en tel het aantal elektronische gadgets dat je bezit. Uw mobiele telefoons/smartphones, laptops, desktops, tablets, muziekspelers, televisies, hifi-systemen, persoonlijke wifi/mifi en nog veel meer (let op het gebruik van meervoudige woorden want dat wordt de realiteit). Je wist waarschijnlijk niet dat je er zoveel hebt. Maak je geen zorgen, het is niet alleen jij. Iedereen heeft veel meer gadgets dan ze nodig hebben.

Elk van de gadgets zendt een soort straling uit. Dus is dit goed voor je? Jarenlang vroegen mensen zich af of de straling van mobiele telefoons enig effect had op mensen. In de afgelopen 5 jaar lijken de discussies in de reguliere media echter te verslappen. Dus is de straling gewoon weggegaan? Het antwoord is nee. Het is er nog steeds, en hoewel elk apparaat misschien minder straling uitstraalt, gebruiken we nu meer apparaten. Ook al praten mensen er niet meer over, het is nog steeds een probleem. Erger nog, de experts weten nog steeds niet zeker of ze goed of slecht zijn voor de mens.

Zoek op Google naar “stralingseffecten van mobiele telefoons op de mens”. Blader door de eerste paar pagina’s en je zult zien dat de meningen erg verdeeld zijn. Sommige deskundigen zeggen dat het kanker veroorzaakt, hersencellen kan vernietigen, de menselijke reactietijd verlengt en slaappatronen beïnvloedt. Sommige deskundigen zeggen echter dat een kleine hoeveelheid straling uw gezondheid en denkvermogen daadwerkelijk kan verbeteren. Er zijn er ook die zeggen dat de kleine hoeveelheid straling gewoon geen verschil maakt.

We zouden vanaf nu kunnen stoppen met het gebruik van al onze elektronische apparaten. Als alternatief is er een zeer specifieke tak van onderzoek die zoekt naar manieren om de slechte straling die mensen absorberen van elektronische apparaten. Hun doel is om te proberen de inverse straling uit te zenden zodat het totaal in evenwicht is. Zie het een +1 plus -1 creëert 0. Ze noemen de balancerende straling positieve straling en het onderzoeksgebied elektromagnetische balancering. We halen er niets positiefs uit, maar het neutraliseert in ieder geval de negatieve effecten van straling, wat op zich al een grote verbetering is.

Dit is baanbrekend onderzoek, maar er is in ieder geval hoop. Of u nu denkt dat straling van elektronische gadgets goed of slecht voor u is, het is belangrijk dat u de risico’s begrijpt en adequate maatregelen neemt om uzelf te beschermen. Het is een reëel probleem dat iedereen aangaat.

Bron: Jason Tanzy

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie