Enkele onbekende manieren om de mobiele signaalsterkte te vergroten

Enkele onbekende manieren om de mobiele signaalsterkte te vergroten

Er flitst een naam op het scherm van je mobiele telefoon en er verschijnt een glimlach op je gezicht, want de beller is iemand die je heel dierbaar is, maar plotseling zie je slechts een enkele signaalsterktebalk en al je vreugde verdwijnt onmiddellijk. Is het je ooit overkomen? Zo ja, dan moet u dringend weten op welke manieren uw mobiele telefoon bij u thuis een sterkere signaalsterkte kan ontvangen. Hier zijn enkele ongebruikelijke maar zeer effectieve methoden om de ontvangst van mobiele signalen te verbeteren.

1) Gebruik Tesla-spoelen en tape

Neem een ​​klein stukje Tesla-spoel, een elektrisch resonantietransformatorcircuit, en bind het met behulp van wat tape aan de externe antenne van je telefoon. Het helpt echt om de signaalsterkte die door uw telefoon wordt ontvangen, te vergroten. Deze optie is echter alleen mogelijk als u de externe antenne op de telefoon kunt vinden.

2) Zet ​​paperclips aan het werk

Hier komt de meest probleemloze manier om de signaalsterkte die door uw mobiele telefoon wordt ontvangen, te verbeteren. Paperclips zijn overal gemakkelijk verkrijgbaar. Je hoeft hem alleen maar in de externe antenne van je telefoon te plaatsen. Maar je moet daarbij voorzichtig zijn, omdat oneigenlijk gebruik van deze clips krassen op het scherm of de behuizing kan veroorzaken.

3) Kies je weggegooide radioantenne

Nee, we maken hier geen grap, de truc werkt echt. Het enige wat u hoeft te doen is een koperdraad te nemen en de externe antenne van uw mobiele telefoon aan te sluiten op een radioantenne. Als je het nog steeds niet gelooft, kun je getuigenisvideo’s bekijken die op YouTube zijn geplaatst en die goede resultaten van de techniek garanderen.

4) Neem een ​​aanwijzing van Tin-Can-telefoon

Weet je nog de blikjes telefoon die je als kind gebruikte? Maak het opnieuw door twee blikjes te solderen en bevestig het met wat koperdraad aan de externe antenne van je telefoon. Het zal zeker enige tijd duren, maar de resultaten zouden verbluffend zijn. Het kan 2 of 3 signaalbalken op het scherm van uw telefoon vergroten.

5) Maak een extra antenne

Neem een ​​stuk geïsoleerde draad, idealiter 20 cm lang, en wikkel het om een ​​stok om een ​​eigen antenne te maken. Wanneer het op de externe antenne van de mobiele telefoon wordt geplaatst, werkt het als een extra antenne en zorgt het voor meer signaalsterkte voor een ononderbroken, hoogwaardige bel- en browse-ervaring.

6) Laat signaalbalken nooit onder de 2 . komen

Lege batterijen hebben meer vermogen nodig om naar signalen te zoeken. Daarom kan het een goede manier zijn om uw telefoon altijd opgeladen te houden om verbindingsproblemen tot een minimum te beperken. Zorg ervoor dat de batterij van je telefoon altijd minimaal tot 2 streepjes is opgeladen. Wanneer u merkt dat het na dat punt leegloopt, begint u het op te laden.

Ik hoop dat u deze methoden zult vinden om batterijproblemen op afstand te houden. U kunt ook investeren in een mobiele signaalversterker van goede kwaliteit om thuis, op kantoor of in de auto te genieten van de sterkte van het geluidssignaal.

Bron: Vijay Mishra

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie