Enkele tips en trucs om geld te besparen op uw PSN-kaartaankopen

Enkele tips en trucs om geld te besparen op uw PSN-kaartaankopen

Als fervent PS-gamer ben je waarschijnlijk altijd op de hoogte van de nieuwste games die zijn uitgebracht en de games die nog moeten worden uitgebracht. En aangezien het erop lijkt dat er elke maand een nieuwe PS-game is, zal het kopen ervan zeker een deel van je geld kosten, zelfs als je wat geld uittrekt voor dit streven.

Naast contant geld kun je er ook voor kiezen om je creditcard te gebruiken om PS-games en andere apps te kopen. Helaas brengt deze optie kosten met zich mee. En er is altijd het risico dat uw gevoelige bankgegevens in handen kunnen vallen van gewetenloze hackers.

Als je de verleiding niet kunt weerstaan ​​om de nieuwste releases van PlayStation te kopen, maar je creditcard niet wilt gebruiken en toch wat geld wilt besparen, overweeg dan om een ​​PSN-kaart aan te schaffen. Een PSN-kaart bevat een code die je kunt gebruiken om items uit de PlayStation Store te kopen met een van de geschikte apparaten.

Een van de voordelen die deze kaart biedt, is dat PS-gebruikers hun creditcard kunnen ontkoppelen van de PlayStation Store en toch games, films en andere apps kunnen kopen of downloaden waarin ze geïnteresseerd zijn. Met deze kaart kun je ook andere items uit de entertainmentnetwerkwinkel van het merk.

Deze optie biedt kopers ook de mogelijkheid om wat geld te besparen. Hoe? Lees deze tips en trucs hieronder:

Let op promo’s. Online en fysieke verkopers bieden van het ene op het andere moment kortingen op aankopen van PSN-kaarten. Deze promo’s bevatten kortingen bij het kopen van een bepaald aantal kaarten of als beloning voor het zijn van een loyale PS-gebruiker. Het is gemakkelijk om erachter te komen welke handelaren deze promo’s aanbieden, aangezien u eenvoudig online naar deze informatie kunt gaan. Deze promo’s duren echter meestal maar een beperkte tijd, dus je moet snel zijn om ze te pakken te krijgen.

Als de game die je wilt kopen een tijdproefdemo heeft, test deze dan voordat je de beslissing neemt om hem te kopen. Zo voorkom je dat je geld verspilt aan een spel dat je niet eens leuk vindt. Als je je binnen een uur verveelt met het spelen van een game, ben je niet verplicht om het te kopen.

Ten slotte, voordat u een spel koopt, moet u altijd de uiteindelijke afrekenprijs controleren. Het kan zijn dat er op het laatste moment nog wat extra kosten bijkomen en daar wil je niet mee verrast worden. Dit geeft u ook wat tijd om uw aankoop te beëindigen als u niet voor deze extra kosten wilt betalen.

Lees hier meer gerelateerde informatie over PSN-kaarten.

Bron: Carolyn R Roberts

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie