Er is één stukje software voor affiliate marketing dat u nodig heeft

Er is één stukje software voor affiliate marketing dat u nodig heeft

Een autoresponder is een service die automatisch e-mails voor u verzendt naar degenen die zich op uw lijst hebben geabonneerd. De meeste marketeers hebben het gezegde gehoord: ‘Het geld staat op de lijst’ en velen zweren bij deze verklaring.

Waarom autoresponders zo belangrijk zijn in affiliate marketing

Als u uw inkomsten uit affiliate marketing wilt verhogen, moet u serieus overwegen om een ​​e-maillijst op te bouwen. Je kunt dit doen in elke niche waarin je je bevindt, en het kost niet veel tijd of moeite om het op te zetten. Het beste is dat het meeste kan worden uitbesteed als je het budget ervoor hebt.

Het hebben van een lijst van slechts een paar honderd mensen kan u een onmiddellijke inkomstenstroom geven die u kunt inschakelen wanneer u maar wilt. Dit is het meest populaire voordeel van het gebruik van een autoresponder.

Vriendschappen bouwen

Een andere reden waarom zoveel marketeers in een autoresponder investeren, is omdat u deze kunt gebruiken om een ​​relatie op te bouwen met zowel uw sitebezoekers als eerdere klanten. Het is een stuk makkelijker om steeds weer aan dezelfde mensen te verkopen.

Evenzo is het een heel goed idee om de aandacht van uw sitebezoekers te trekken in plaats van ze te laten bezoeken en vervolgens weg te klikken zonder ooit terug te komen. Beide aspecten van marketing worden gemakkelijker gemaakt met een autoresponder.

Hoe krijg je prospects op je e-maillijst?

Om de autoresponder-service effectief te laten zijn voor uw affiliate-marketingcampagnes, moet u een paar dingen instellen. Ten eerste moet u een aantrekkelijk gratis aanbod hebben om aan de bezoekers van uw site te bieden. Dit krijgen ze in ruil voor hun naam en e-mailadres.

Zodra ze zich hebben aangemeld, stuurt uw autoresponder het gratis geschenk dat u hebt geüpload naar hen. Nadat u de gratis aanbieding hebt gemaakt, moet u een e-mailreeks samenstellen. Dit is een reeks e-mails die u in de wachtrij plaatst om met verschillende tijdsintervallen naar de abonnees te worden verzonden.

Het is bijvoorbeeld een goed idee om in de eerste week van hun abonnement 2 tot 3 keer contact op te nemen met de abonnee. Vervolgens kunt u instellen dat de rest van de e-mails eenmaal per week wordt verzonden. Dit alles gebeurt op de automatische piloot zodra je alle berichten hebt geüpload.

Telkens wanneer u een extra e-mail wilt toevoegen voor een tijdgevoelige aanbieding, hoeft u deze alleen maar te schrijven en in de wachtrij te plaatsen om te worden verzonden. Het wordt automatisch bezorgd aan iedereen op je lijst. De automatisering die door deze service wordt geboden, maakt het elke cent waard die u uitgeeft.

Het hebben van een autoresponder om een ​​e-maillijst op te bouwen, kan uw inkomsten uit affiliate marketing aanzienlijk verhogen. Zodra u klaar bent om effectief te communiceren met uw sitebezoekers en kopers, investeert u in een autoresponder om uw abonnees te helpen beheren en uw inkomstenstromen te vergroten.

Bron: Jon Allo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie