Ervoor zorgen dat uw verkopersaccount veilig is

Ervoor zorgen dat uw verkopersaccount veilig is

Alle verkopers moeten ervoor zorgen dat hun websites veilig zijn door gebruik te maken van een SSL-certificaat, wat staat voor Secure Socket Layer. Zonder dit certificaat is gegevensoverdracht op internet niet veilig. SSL Versleutelt gegevens tijdens het reizen op internet van browser naar browser en server naar server, wat nodig is voor de netwerkbeveiliging.

Een SSL-certificaat versleutelt alle gegevens die van de computer van de gebruiker naar de server van de website gaan. Dus elk deel van de informatie die een gebruiker via de website verzendt, inclusief de inloggegevens, registratie-informatie, enz., wordt gecodeerd en naar de server verzonden. SSL heeft grote impact op de wereld van e-business. SSL-certificaten worden verstrekt door certificeringsinstanties. De certificeringsinstanties zijn organisaties en staan ​​bekend om en worden vertrouwd door ontwikkelaars van webbrowsers.

U kunt een SSL-certificaat rechtstreeks kopen bij certificeringsinstanties of hun wederverkopers. U kunt gemakkelijk zien of de website een SSL-certificaat heeft of niet. Als de adresbalk “HTTPS” heeft in plaats van “HTTP”, betekent dit dat de website een geverifieerd certificaat heeft. Deze “S” staat voor de beveiliging. Het hebben van een SSL-certificaat voor uw website betekent veel voor alle online shoppers.

Uw bezoekers, prospects en klanten zijn op hun hoede. Deze slimme internetgebruikers zijn op hun hoede voor websites en online bedrijven die niet zijn wat ze beweren te zijn, en zijn bang dat hun persoonlijke en financiële informatie in verkeerde handen valt. Verander de zorgen van uw klanten in een concurrentievoordeel. Een authentiek certificaat van een gerenommeerde dienstverlener moet verifiëren dat:

  • U hebt inderdaad de grondige goedkeuring gekregen die nodig is om het specifieke certificaat te krijgen.

  • Transacties met uw site met betrekking tot gevoelige zaken zoals informatie-uitwisseling of aankopen zijn zeer veilig.

  • Alle certificaten moeten bij voorkeur zowel industriestandaard 128-bits codering als hoogwaardige 256-bits codering ondersteunen.

Als de website van uw verkopersaccount niet over het vereiste certificaat beschikt, kan een bezoeker weggaan om iets te kopen van een andere website. Een website met een SSL-certificaathouder geeft klanten vertrouwen om hun persoonlijke informatie op uw website in te voeren. Een slimme manier om het vertrouwen van uw gebruiker te winnen, is door een betrouwbaar certificaat voor uw website te gebruiken. Deze certificaten bieden tot 256 bit encryptie wat erg veilig is. U kunt uw coderingsniveau volgens uw vereisten kiezen.

Encryptie is een wiskundig proces van het coderen en decoderen van informatie. Het aantal bits (40-bit, 56-bit, 128-bit, 256-bit) geeft de grootte van de sleutel aan. Net als een langer wachtwoord, heeft een grotere sleutel meer mogelijke combinaties. Telkens wanneer een gecodeerde sessie tot stand wordt gebracht, wordt het specifieke coderingsniveau bepaald door de mogelijkheden van de webbrowser, webserver en het besturingssysteem van de clientcomputer.

Het is raadzaam om alleen zaken te doen met een SSL Certificaat Service Provider die het volgende kan garanderen:

  • De prijs is betaalbaar.

  • Er is garantiebescherming op zijn plaats.

  • Technologisch is het gebaseerd op vrijwel onbreekbare 128-bits codering en hoogwaardige 256-bits codering.

  • Biedt een onvoorwaardelijke browserherkenning van 99%.

  • Vertrouwt op geen enkele derde partij voor zijn openbare-sleutelinfrastructuur en dat de certificeringsinstantie eigenaar is van zijn vertrouwde root.

  • Wordt live, 24/7 ondersteund door deskundige en technologisch onderlegde medewerkers.

In de steeds meer technisch onderlegde samenleving van vandaag kan websitebeveiliging uiteindelijk een verkoop maken of breken voor alle online verkopers. Een veilig online verkopersaccount, ondersteund door een SSL-certificaat, vertelt alle nieuwe en potentiële klanten dat ze veilig zaken met u kunnen doen. Het biedt de zekerheid en gemoedsrust, wetende dat hun gevoelige informatie versleuteld is en privé blijft.

Bron: Gerard Mohamed

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie