Evolutie van de nieuwste LG-telefoons in het veranderende scenario

Evolutie van de nieuwste LG-telefoons in het veranderende scenario

LG is een van de giganten van mobiele telefoons op de markt die een groot aantal handsets heeft gelanceerd met een aantal geavanceerde functies. Dit grote merk blijft zijn functies bijwerken volgens de veranderende eisen van de mensen.

De mobiele telefoon van LG lanceert de handsets voor elke klas. De gadgets van dit merk voldoen aan alle eisen van de gebruikers. Sommige van de nieuwste LG-telefoons kunnen in dit opzicht worden ingenomen. Beginnend met een eenvoudige handset, is de LG GB190 een van de nieuwste handsets die door dit grote merk is gelanceerd. Mobiele telefoons hebben afmetingen van 104 x 46 x 13,9 mm. De gadget wordt geleverd in een glanzende zwarte kleur. Over de camerafuncties van de handset, het heeft een VGA-camera waarmee u de afbeeldingen kunt vastleggen met een resolutie van 640 x 480 pixels. Gadget is geschikt voor GPRS, waardoor u onderweg toegang hebt tot internet. Met WAP en HTML ondersteunde browser kunt u slim over internetsites surfen. Apart, SMS en MMS zijn de messaging-functies van deze gadget. De entertainmentfuncties van dit apparaat omvatten een mediaspeler, stereo FM-radio met RDS & FM-opnameoptie en interessante games. De opslagruimte van dit toestel omvat een microSD-kaartslot waarin je het geheugen tot 32 GB kunt toevoegen. Over de batterijback-up van de handset, de standaard Li-Ion 950 mAh-batterij levert een gesprekstijd van 3 uur, standby-tijd van 350 uur en muziekafspeeltijd tot 40 uur.

De LG GD150 Pop is een andere nieuwste LG-handset. De gadget is zeer licht van gewicht met 87 gram gewicht en de afmetingen van 97,8 x 49,5 x 11,2 mm. De gizmo wordt geleverd met een 3,2 MP-camera waarmee u foto’s van goede kwaliteit kunt maken met een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Om in contact te blijven met dierbaren, heeft de handset SMS-, MMS- en e-mailfuncties. Over de opslagruimte van het apparaat, het heeft het interne geheugen van 42 MB en je kunt meer geheugen toevoegen tot 16 GB. Deze gadget is ook GPRS ingeschakeld en geeft de gebruikers toegang tot internet. Met een WAP- en HTML-ondersteunde browser hebt u toegang tot internetsites.

Bron: Andraw Gomes

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie