Examen MB6-894: ontwikkeling, uitbreidingen en implementatie voor Microsoft Dynamics 365

Examen MB6-894: ontwikkeling, uitbreidingen en implementatie voor Microsoft Dynamics 365

Microsoft heeft een examenreeks aangeboden die bedoeld is om verschillende vaardigheden op het gebied van technologie te valideren en te meten. In elk examen demonstreren de kandidaten een andere reeks technische vaardigheden om de functies van technologie uit te voeren en te bedienen.

Een van de examens uit de Microsoft Dynamics 365-serie is ‘MB6-894’. De details van dit examen zijn hieronder in dit artikel besproken. In dit artikel zijn ook de belangrijkste onderwerpen van het examen belicht.

Invoering:
Dit examen is een van de examenreeksen die bedoeld is om de ‘Development, Extensions and Deployment’-vaardigheden van Microsoft Dynamics 365 te valideren. Dit zijn de vaardigheden die nodig zijn voor de Finance and Operations van Microsoft Dynamics 365. Microsoft biedt en voert Online Proctored MB6-894-examen voor andere landen dan de Verenigde Staten. Het examen is in alle landen beschikbaar in de Engelse taal. De registratiekosten voor dit examen bedragen $ 165,00 USD, die op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. De gekwalificeerde kandidaten voor dit examen zijn gecertificeerd met MCP- en MCSA-certificeringen.

Overzicht examenonderwerpen:
De beoordeling van kennis en vaardigheden met betrekking tot ontwikkeling, uitbreiding en implementatie voor Microsoft Dynamics 365 is gebaseerd op de door Microsoft genoemde onderwerpen. De MB6-894-kandidaten moeten hun vaardigheden en capaciteiten demonstreren om de technische taken met betrekking tot financiën en operaties van Microsoft Dynamics 365 te volbrengen.

De kandidaten moeten kennis hebben van ‘Architectuur en ontwikkelomgeving’, aangezien dit onderwerp een relatief gewicht heeft van ongeveer 20 – 25% in het examen. Ongeveer 20 – 25% van de examenvragen zijn gebaseerd op het begrip en de kennis die nodig is om ” Ontwikkel nieuwe elementen met behulp van Application Explorer”.
De kennis en het begrip met betrekking tot “Lezen en Schrijven Basis X++” is ongeveer 20 – 25% van het examen. Afgezien van deze onderwerpen gaat ongeveer 20 – 25% van het examen over “Managing the User Interface and Security for Developers” en 15 – 20% gaat over “Ontwikkeling en uitbreiding van retailcomponenten”.

Gericht publiek:
Microsoft heeft dit MB6-894-examen ontworpen voor de ontwikkelaars, technische adviseurs, IT-programmeurs en IT-personeel. De kandidaten moeten de basis- en technische ontwikkelingstaken voor Microsoft Dynamics 365 kunnen implementeren. De kandidaten moeten een matige kennis hebben van programmering en processen voor Finance, Operations en Retail Modifications enz.

Bereidingsopties:
Microsoft MB6-894 biedt een ‘eigen tempo’ training die alle onderwerpen behandelt die in examen MB6-894 zijn getest. De kandidaten kunnen ook verschillende video’s en tutorials vinden om een ​​verscheidenheid aan geteste vragen te begrijpen. Er zijn ook verschillende online cursussen en zelfevaluatietests beschikbaar.

Bron: Jessica E Doyle

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie