Facebook blijft mijn pc crashen! Hoe dit probleem voorgoed op te lossen?

Facebook blijft mijn pc crashen! Hoe dit probleem voorgoed op te lossen?

Facebook kan blijven crashen uw systeem om allerlei redenen, waaronder de webbrowser van uw pc die niet correct werkt, uw systeem een ​​soort van fouten heeft met de instellingen en Windows niet up-to-date is. Als je fouten ervaart met de Facebook-website op je pc, moet je in staat zijn om alle mogelijke problemen te herstellen die de crashes hebben veroorzaakt – wat kan worden gedaan met behulp van de stappen die op deze pagina worden beschreven.

Waarom zal Facebook je pc laten crashen?

De reden waarom Facebook je systeem laat crashen, is eigenlijk de manier waarop deze site werkt. Het maakt gebruik van een technologie genaamd “JavaScript” en “Ajax” – beide worden beschreven als client-side programma’s die werken door zichzelf op uw computer te installeren en vervolgens te koppelen met de Facebook-server om verschillende stukjes gegevens op de pagina voortdurend bij te werken. Dat is de reden waarom je Facebook-pagina zo snel kan worden bijgewerkt – omdat het deze Javascript- en Ajax-technologieën gebruikt… maar het nadeel hiervan is dat het geheugen en de instellingen van je pc een enorme klap krijgen met de hoeveelheid verwerkingskracht die nodig is om de Facebook-pagina bij te werken zichzelf om de paar seconden.

Het komt erop neer dat voor veel computers de technologie van Facebook gewoon te veel middelen vergt en uw systeem als gevolg daarvan veel langzamer zal laten werken – en vaak zal crashen. Om dit op te lossen zijn er gelukkig een paar dingen die je kunt doen om het veel soepeler te laten verlopen.

Hoe Facebook-crashes te repareren

Het eerste dat u moet doen om de Facebook-crashes op te lossen, is ervoor te zorgen dat u alle mogelijke problemen kunt oplossen die de webbrowser die u probeert te gebruiken, mogelijk heeft. Om dit te doen, moet u de webbrowser opnieuw installeren, wat u kunt doen door op “Start” te klikken en vervolgens “Configuratiescherm” te selecteren, voordat u “Een programma verwijderen” selecteert. Hiermee kunt u de webbrowser die u gebruikt verwijderen, waarna u de browser opnieuw kunt downloaden en installeren. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw computer de webbrowser weer goed kan lezen, maar zorgt ook voor een soepele werking van uw computer.

Het tweede dat u moet doen, is een programma “Registeropruiming” gebruiken om uw computer te scannen en eventuele problemen van Windows op te lossen. Een hulpprogramma voor het opschonen van het register is een programma dat speciaal is ontworpen om fouten en problemen binnen het Windows-systeem op te lossen, en het is een hulpmiddel dat kan worden gebruikt om de Facebook-crashes op te lossen. Een van de belangrijkste oorzaken van crashes is de manier waarop veel van de “registerinstellingen” van uw computer niet door uw systeem kunnen worden gelezen – wat leidt tot een groot aantal fouten. Dit zal er vaak toe leiden dat de registerfouten worden weergegeven, waardoor het van vitaal belang is dat u een registeropschoner kunt gebruiken om mogelijke problemen met de database op te lossen – wat de snelheid en betrouwbaarheid van Windows ten goede komt.

Bron: Katie Martins

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie