"Fail-Proof" Uw internetmarketingbedrijf met dit eenvoudige geheim dat 90% van de bedrijven negeert

"Fail-Proof" Uw internetmarketingbedrijf met dit eenvoudige geheim dat 90% van de bedrijven negeert

Als u een zeker, bijna 100% onfeilbaar geheim wilt weten dat uw internetmarketingbedrijf jarenlang levend en bloeiend zal houden, dan laat dit artikel u zien hoe.

Het is een eenvoudig geheim, maar een geheim dat de meeste mensen nooit begrijpen. En toch, als je het weet en begrijpt, kun je bijna niet falen.

Hoe dan ook, hier is het “geheim:

Succes en mislukking komen voor het grootste deel neer op het verkopen van mensen wat ze willen en niet wat ze nodig hebben.

Laten we bijvoorbeeld een multimiljonair nemen die dol is op geld verdienen en meer geld heeft dan hij ooit zou kunnen uitgeven in tien levens.

Hij heeft misschien niet meer geld nodig, maar hij wil het wel. En dus zal hij openstaan ​​voor manieren om zijn fortuin te vermenigvuldigen.

Aan de andere kant, laten we zeggen dat deze man echt een prostaatonderzoek nodig heeft, maar ontkent dat er iets mis met hem is.

En wil er niets over horen.

Nou, wat denk je?

Je zou hem alle gegevens kunnen laten zien over zijn familiegeschiedenis met prostaatkanker, over mensen van zijn leeftijd en andere relevante gegevens die zonder enige twijfel bewijzen dat hij echt naar zijn prostaat moet worden gekeken, en het maakt hem niets uit. beetje.

Natuurlijk, hij heeft het nodig.

Maar hij wil het niet.

Dus dat aanbod voor een gratis prostaatonderzoek of een flesje pillen betekent voor hem niet dat hij moet hurken. Ook al heeft hij het misschien nodig, en ook al kan hij het zich gemakkelijk veroorloven.

Het punt?

Mensen kopen niet altijd wat ze nodig hebben. Maar ze zullen altijd de dingen kopen die ze willen.

En dus, wanneer u online (of offline) verkoopt, zolang u zich concentreert op wat uw klanten willen – en niet op wat ze nodig hebben – zult u voor een lange tijd zaken doen.

Zoals ik al zei, het is helemaal geen ingewikkeld geheim.

En toch, kijk om je heen en je zult zien dat 90% van de internetmarketeers precies het tegenovergestelde doet.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie